Principal » general » Dl. Mo a smartphone-ului anului 2012

Dl. Mo a smartphone-ului anului 2012

general : Dl. Mo a smartphone-ului anului 2012

Am revizuit câteva telefoane destul de remarcabile în acest an. Crema de cultură ar fi acestea:

  1. HTC One X
  2. Nokia 808 PureView
  3. Nokia Lumia 920
  4. Samsung Galaxy Nota II

Două dintre cele patru sunt din tabăra Android OS, una de la Belle OS și una de la Windows Phone OS.

HTC One X este probabil cel mai sexy smartphone pe care l-am avut în acest an și unul foarte capabil. La One X aparține onoarea de a mă câștiga în cele din urmă pe partea Android. Interfața UI cu jupuire puternică mi-a făcut-o pentru mine, deși a ridicat și unele ciudățenii multitasking.

Este posibil ca Nokia 808 PureView să nu fie copilul fiecăruia, dar să învingă tot ceea ce face. Chiar și vărul său, camera Lumia 920 este doar un concurent în nume, în cea mai mare parte. Îmi pare rău că 808 va fi neînvins în mizele camerei pentru anii următori, la fel ca N8. Până când a venit 808. PureView 808 este ultima din Belles și cu siguranță un element de colecție.

Nokia Lumia 920 este o respirație proaspătă de aer. Frumos construit, rulează Windows Phone 8 și este o bucurie absolută de utilizat. Sunt un mare fan al UI și simplitatea lui. Camera foto 920 este excelentă în scenarii cu lumină scăzută și pentru fotografii și clipuri video fără vibrații. De asemenea, are ceea ce consider cel mai bun afiș pe orice mobil din lume momentan. Este un telefon inteligent.

Nu în ultimul rând, și nu în ultimul rând, Samsung Galaxy Nota II pe care o revizuiesc în prezent este aproape dincolo de cuvinte. Este incredibilul Hulk de smartphone-uri. Cu cât aruncați mai mult la ea, cu atât mai mult se va întâmpla. Ambalarea unui afișaj uriaș, frumos, stilou electronic pentru o mulțime de utilizări creative și de afaceri, oudle de memorie RAM și procesoare săpată, Nota II guvernează prăbușirea. În plus, interfața Android subțire și o viață superbă a bateriei îl ajută foarte bine.

De asemenea, citiți: Specificații Vivo V9: Display notched, aparat de fotografiat auto AIE de 24MP

Telefonul smartphone al anului 2012? Nici un concurs: Samsung Galaxy Nota II . Acesta este echivalentul de ecran tactil modern al ceea ce au fost comunicatorii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu