Principal » general » Domnul Mo a lui Nokia N9 unboxing

Domnul Mo a lui Nokia N9 unboxing

general : Domnul Mo a lui Nokia N9 unboxing

Nokia N9 a sosit ieri, dar eram afară și toată ziua și n-am reușit până nu m-am întors acasă. Oricine știa cum a fost ieri la Lagos știe că traficul vehiculului ucide.

Am rareori unboxings. Cu toate acestea, am rămas blocat în trafic timp de ore, de multe ori la un stand-stand timp de câteva minute. Pentru a îndepărta timpul, am decis să fac un unboxing pe drum. Bucurați-vă de fotografiile și comentariile de mai jos.

Dezvăluire:

  1. Acest Nokia N9 este un cadou de la Nokia Africa de Vest
  2. Acesta este cel de-al treilea cadou smartphone de la Nokia
  3. Nokia Africa de Vest este un client al meu, de asemenea
  4. Cu toate faptele de mai sus, am făcut mereu recenziile dispozitivului cât mai obiective, dezvăluind criticile dispozitivelor Nokia așa cum consideram potrivit. Nu o dată, Nokia a intrat să-mi ceară să mă potolit sau să fiu mai plăcută. Vă puteți aștepta să rămân la fel de obiectiv ca și eu

Nu am avut timp să joc mult cu N9, dar voi ajunge la ea astăzi și peste week-end. Vă puteți aștepta la capturi de ecran și recenzii.

Între timp, trebuie să spun că interfața cu utilizatorul este curată, dulce și elegantă. De fapt, îmi amintește o mulțime de WebOS.

Se simte de fapt bine să fie unul dintre primii indivizi care dețin unul din acest dispozitiv foarte rar, care rulează MeeGo / Harmattan. Prea mult swagga . Mulțumesc tuturor celor care au trimis felicitări. Foarte apreciat.

Pentru oricine plănuiește să cumpere acest articol de colector de pe mine, doar al tău pentru doar 1 milion de dolari. E doar un N165 milioane. Nu prea mult .

Vă rugăm să respingeți întrebările dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

De asemenea, citiți: Ziua a doua numai pentru telefonul mobil
Recomandat
Lasă Un Comentariu