Principal » general » Mergând pe Android, Stuck pe BlackBerry

Mergând pe Android, Stuck pe BlackBerry

general : Mergând pe Android, Stuck pe BlackBerry

Eu folosesc un BlackBerry 8520 (Curve 2) și un LG Optimus E405 (care rulează Android OS) și nu; Eu nu sunt de modă veche folosind Curve 2. Voi upgrade, probabil, la o mai recentă BlackBerry atunci când îmi pot permite să cumpere un dispozitiv BB10 mai târziu în cursul anului.

Ca un viitor iubitor de dragoste Android, am vrut să părăsesc zona BlackBerry, dar mi se pare foarte dificil să nu, din cauza BBM sau a celorlalte rețele sociale, ci din cauza INTERNET DATA.

Cât de mult îmi place să navighez pe net și să fac alte lucruri geeky pe Android LG, consumul de date pe Internet este foarte scandalos și, prin urmare, foarte scump. Nu există nici un pachet de date dedicat pentru dispozitivul Android, spre deosebire de omologul său BlackBerry, care are un serviciu dedicat BlackBerry Internet (BIS).

Am folosit toate cele patru rețele GSM diferite pentru abonamentul meu BIS la momente diferite și nu am avut de ce să-mi fac griji cu privire la cât de mult îmi petrec abonamentul la internet odată ce îmi fac abonamentul pentru o lună.

În prezent, folosesc Glo BIS și am dreptul la 3 GB de date pe fiecare abonament pe care îl fac. Cu datele mele de Internet de 3 GB, descarc muzică, videoclipuri și alte documente și fișiere necesare, fără a-mi epuiza capacul de date de cele mai multe ori. Caracteristica lunară a datelor BIS de la Airtel este de 1GB, Etisalat este date nelimitate BIS, în timp ce nu sunt sigur de MTN.

Utilizarea dispozitivului meu Android a fost o experiență extraordinară. Aceasta este de fapt prima dată când mă abonez la un plan de date mobil. Până acum, mă duc să navighez pe net și să navighez pe el numai când sunt conectat la un hotspot wireless.

De asemenea, citiți: Mobilitatea Runda-Up: Moto E, Windows Phone OEMS, etc

Punctul meu exact este că, cu excepția unui pachet dedicat de internet pentru familia Android, nu pot să-mi dau cu totul dragul BlackBerry pentru Android. Și DA, Android pentru mine are o interfață mai ușor de utilizat și aplicații mai bune decât BlackBerry. Dar, până la urmă, rămân un babe BlackBerry. Nu este nimic personal.

Recomandat
Lasă Un Comentariu