Principal » general » Motorola Mobility anunță Motorola PRO +

Motorola Mobility anunță Motorola PRO +

general : Motorola Mobility anunță Motorola PRO +

Motorola Mobility a anunțat un nou smartphone QWERTY candybar care rulează Android 2.3 (Gingerbread) și un procesor de 1GHz.

Pro + servește un afișaj VGA de 3, 1 inci, de 640 x 480 pixeli, și Corning® Gorilla® Glass rezistent la zgâriere. Există o cameră de stocare internă de 4G, cu slot extern pentru microSD cu capacitate de până la 32 de carduri.

RAM-ul la bord este de 512 MB, iar capacitatea bateriei este de 1600 mAh.

Motorola Pro + este gata pentru afaceri. În comunicatul de presă oficial se menționează:

Nimic nu spune că afacerea este gata mai bine decât principalele caracteristici de securitate; indiferent dacă este ștergerea de la distanță a dispozitivului și a cardului SD, expirarea parolei și istoricul sau criptarea completă, managerul tău IT va respira un oftat de ușurare. Motorola PRO + vine cu 25 de politici de securitate Exchange ActiveSync - incluzând blocarea PIN-ului, auto-descoperirea serverelor Exchange, extensia API-urilor pentru managementul dispozitivelor și integrarea 3LM. Informațiile dvs. sensibile - cariera dvs. - sunt păstrate în acest seif virtual cu Motorola PRO +. Este complet încărcată cu suport pentru Exchange și Gmail pentru companii, inclusiv opțiuni de director corporative. Cu aceste caracteristici de conducere managerul tău IT ar putea să-ți dea un zâmbet.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu