Principal » general » Motorola Milestone XT720 - Rival Android la N8?

Motorola Milestone XT720 - Rival Android la N8?

general : Motorola Milestone XT720 - Rival Android la N8?

Astăzi, Motorola a anunțat modelul XT720, un dispozitiv Android care este deja prezentat drept răspuns Motorola la N8 anunțat recent de Nokia. Poate că înrădăcinarea pentru N8 trebuie să rămână puțin și să aruncăm o privire la asta? Obțineți esența de mai jos și spuneți-ne ce credeți!

NYSE: MOT) a anunțat astăzi lansarea modelului MILESTONE ™ XT720, unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri Android de 8 megapixeli și primul care are un Xenon Flash.

Acest telefon touchscreen captivant Android 2.1 dispune, de asemenea, de o experiență video de înaltă definiție (HD) și de capacități media îmbunătățite și de internet mobil pentru utilizatorii care se așteaptă la cele mai recente tehnologii și la experiența ultimă a smartphone-urilor.

Ralf Gerbershagen, vicepreședinte și director general al afacerii Motorola Mobile Devices din Europa de Vest, a declarat: "MILESTONE XT720 este unul dintre cele mai puternice telefoane din gama curentă de smartphone-uri Motorola. Slim, sofisticat și inteligibil din punct de vedere tehnic, MILESTONE XT720 este un dispozitiv de înaltă performanță conceput pentru cei care se angajează activ atât în ​​munca lor, cât și în viața socială.

"Cu MILESTONE XT720, Motorola a făcut încă un pas către eliminarea barierelor pentru consumatori de a crea și de a consuma medii în mișcare".

Camera și video digitale îmbunătățite
MILESTONE XT720 rupe noul teren pentru smartphone-urile Android oferind o camera de 8 megapixeli cu bliț Xenon, zoom digital 10x și o cameră video HD de 720p. Permite utilizatorilor să capteze, să vizualizeze și să partajeze fotografii și clipuri video de înaltă calitate, dar și să le facă să pară mai bine decât oricând. Printre caracteristicile cheie se numără:

• Captura inteligentă a imaginii: include o panoramă ușoară, o detectare a feței, o fotografie multiplă (șase fotografii consecutive), un filtru de față, o reducere a efectului de ochi roșii, o prevenire a mișcării camerei și multe altele, pentru a îmbunătăți calitatea și varietatea imaginii
• Interfață multimedia de înaltă definiție (HDMI ™): Cablul HDMI (în cutie) permite vizualizarea video HD capturată pe MILESTONE XT720 direct pe un HDTV
• Suport pentru carduri de memorie: cartelă microSD de 8 GB inclusă; extensibil până la 32 GB

De asemenea, citiți: Cheltuiți mai puțin pe telefoanele Android cu mărci chinezești

Proiectat pentru Internet mobil
MILESTONE ™ XT720 este proiectat pentru a oferi navigare web la viteză mare și are capacitatea de a suporta până la opt ferestre de browser deschise. Ecranul imens de 3, 7 inchi, WVGA (480X854), afișează pagini web complete, videoclipuri, jocuri sau fotografii în detalii glorioase.

Profitând din plin de puterea Android 2.1, afișajul folosește o combinație puternică de interfață utilizator (UI) cu atingere Motorola și un senzor tactil capacitiv pentru afișarea și derularea ecranului neted și până la cinci ecranizări personalizabile.

O suită de aplicații mobile Google ™, inclusiv Google Search ™, Google Maps ™, Gmail ™ și YouTube ™, sunt de asemenea integrate pe dispozitiv, precum și navigația Motorola MOTONAV turn to navigation1.

Advanced Mobile Office
MILESTONE XT720 suportă gestionarea mai multor conturi și editarea documentelor pentru a asigura eficiența și realitatea multi-tasking în mișcare.
• Sincronizați și gestionați simultan mai multe conturi de e-mail, permițându-vă să vă separați lucrul de lucru și mesajele primite
• Sincronizarea contactelor Gmail: sincronizați contactele din conturile adăugate pe dispozitiv.

Apps Power
MILESTONE XT720 oferă acces ușor la mii de aplicații disponibile pe Android Market ™ și are puterea de procesare pentru a vă asigura că preferințele dvs. rulează rapid și fără probleme.

Recomandat
Lasă Un Comentariu