Principal » general » Majoritatea browserelor mobile au încă această greșeală obișnuită

Majoritatea browserelor mobile au încă această greșeală obișnuită

general : Majoritatea browserelor mobile au încă această greșeală obișnuită

Multe dintre cele mai favorizate browsere de pe smartphone-uri sunt proiectate cu defectul său. Chrome pentru Android este un vinovat. Samsung "Internet" este un vinovat, de asemenea. Chiar și altele mai noi, cum ar fi browserele HiOS și UBuntu OS ale TECNO, sunt și ele vinovate.

Ați folosit vreodată un browser mobil și ați întrebat de ce bara de adrese, pictograma de actualizare, pictograma preferată și altele sunt plasate în partea de sus a ecranului? Te-a inconvenit vreodata sa ajungi acolo de fiecare data cand mainile tale sunt de obicei ferm plantate in partea de jos pana la mijlocul telefonului? Este deosebit de pronunțat atunci când utilizați ceva cu un afișaj mai mare de 5 inci.

Browserurile mobile moderne care obțin 100% drept includ Microsoft Edge, browserul implicit Windows 10 Mobile și browserul BB10. Toate controalele utilizatorilor și interacțiunile sunt în partea de jos a ecranului și sunt atât de reîmprospătoare pentru utilizare.

Navigatorul Safari al iPhone-ului primește cea mai mare parte din acesta, dar lasă butonul de bara de adrese și reîmprospătarea în partea de sus a ecranului. Un aranjament similar se regăsește pe UCBrowser și Opera mini - bara de adrese, butoanele Speed ​​Mode și refresh sunt în partea de sus a ecranului, în timp ce totul este în partea de jos.

Sperăm că vom vedea că mai multe browsere mobile acceptă o mai bună utilizare în ceea ce privește plasarea navigației și a altor elemente de meniu. Navigatoarele Android trebuie în special să îmbunătățească acest aspect.

Recomandat
Lasă Un Comentariu