Principal » general » Telefoanele inteligente moderne și viața bateriei - campionii

Telefoanele inteligente moderne și viața bateriei - campionii

general : Telefoanele inteligente moderne și viața bateriei - campionii

În mai, am făcut un articol intitulat "Smartphone-urile moderne și viața bateriei". În acest articol, am menționat câțiva factori care au dus la numeroasele smartphone-uri moderne care nu au o viață exemplară a bateriei:

  • afișaje mari, luminoase
  • puternic procesoare
  • întotdeauna pe conexiuni 3G
  • lista lungă de caracteristici

Cu toate acestea, după ce am analizat critic propriile mele experiențe ca studii de caz, se pare că există pur și simplu doi factori care au afectat viața bateriei mai mult decât oricare alții. Interesant, acești doi factori au de-a face cu un singur aspect al dispozitivelor noastre - afișajul.

Cei doi factori:

  1. dimensiunea afișării
  2. touchscreen funcționalitate

Voi adăuga, de asemenea, că este nevoie de procesoare mai puternice pentru a rula interfețele utilizator fără probleme pe acele ecrane mari.

Culturile - Afișaje mari cu ecran tactil
Înainte de a vă respinge propunerea, considerați că campionii smartphone-urilor în ceea ce privește durata de viață a bateriei sunt TOATE dispozitivele cu afișaje mai mici (de obicei 2.6-2.8 inch) și fără funcționalitatea touchscreen - de exemplu, dispozitivele Samsung B-series (B7320, B7330) (E71, E72), dispozitive BlackBerry etc.

Acum ia in considerare faptul ca cei vinovati de baterii care ghideaza cel mai mult si lasandu-te cautati un incarcator dupa cateva ore de utilizare destul de agitata sunt TOATE dispozitivele touchscreen cu display uriase (3.5 - peste 4 inci) - HTC EVO, iPhone, HTC Hero, Nokia N900, NexusOne etc.

Rețineți că toate dispozitivele de mai sus - cele eficiente din punct de vedere al consumului de energie și cele care sunt în stare de energie - toate au alți factori prezenți - întotdeauna pe conexiuni 3G și o listă nesfârșită de caracteristici.

Cu toate acestea, dispozitivele de afișare cu ecran tactil, fără touchscreen, funcționează mult mai mult decât dispozitivele de afișare mari, touchscreen.

De asemenea, citiți: Android nu este un telefon

Îmi amintesc că unul dintre punctele remarcabile ale telefonului Samsung B7320 pe care l-am folosit recent este că nu se limpezește sucul. Alți utilizatori B7320 / B7330 au coroborat acest lucru. Acesta este probabil un alt motiv pentru care dispozitivele BlackBerry sunt populare în mediul corporativ. Ce executiv ocupat dorește să-și facă griji cu privire la pierderea puterii telefonului până la ora 2 pm pe o zi de lucru agitată?

Trebuie să-mi strategizez modul în care să gestionez puterea pe dispozitivul meu în zilele în care voi ieși din birou pentru perioade lungi de timp, pentru că trebuie să fac mai mult pe smartphone-ul meu decât în ​​ziua obișnuită. Distracția nu este ceva ce îmi place atunci când se întâmplă, mai ales atunci când există lucruri care trebuie făcute, locuri de parcurs, clienți cărora trebuie să li se adreseze și întâlniri care trebuie luate.

În timp ce până acum am trecut printr-o zi destul de aglomerată, fără ca N900 să moară pe mine înainte de a mă întoarce acasă, faptul că trebuie să-mi fac griji cât de repede se scurge bateria nu este deloc plăcută. Cu B7320, nu aș fi trebuit să mă gândesc deloc la asta.

Life Champions Champions - dispozitive pentru întreprinderi
Profilarea acestor dispozitive inteligente cu o viață foarte bună a bateriei, o tendință poate fi văzută - acestea sunt dispozitive orientate primaril pe piața întreprinderii.

De obicei, vedem un factor compact, de obicei destul de accidentat, o tastatură QWERTY și o funcționalitate tipică pentru smartphone-uri. Ele nu sunt de obicei monstri multimedia. Camerele lor nu sunt necesare cel mai înalt. Ei nu joacă un catalog uriaș de tipuri video și audio. Dar ele sunt de încredere. Vor fi acolo când aveți nevoie de ele.

De asemenea, citiți: Ce site mobil rău poate costa afacerea dvs.

Ei bine, dacă aveți un program agitat și gestionarea puterii este importantă pentru dvs. (doriți să încărcați telefonul dvs. smartphone și să nu vă gândiți la un încărcător pentru încă una sau două zile), luați în considerare ceea ce am prezentat aici. Vă pot asigura că veți fi mai bine cu un smartphone QWERTY sau cu tastatură obișnuită.

Până când producătorii vor începe să introducă baterii cu capacitate mai mare în aceste dispozitive uriașe de afișare sau dacă va fi inventat un management mai bun al energiei sau se va întâmpla un alt miracol, proprietarii de dispozitive mari cu ecran tactil vor continua să joace șahul cu gestionarea energiei pe dispozitivele lor.

Dacă preferați să nu vă împiedicați să vă îngrijorați de viața bateriei pe dispozitivul dvs., dar aveți nevoie de un smartphone, acum știți ce fel de dispozitive trebuie evitate.

Da; veți pierde ecranul imens, luminos, fantezie, dar veți obține o anumită măsură de liniște în ceea ce privește durata de viață a bateriei pe măsură ce vă ocupați de sarcinile zilnice.

Recomandat
Lasă Un Comentariu