Principal » general » Telefonul mobil modern este inerent superior în capacitate decât un laptop sau un PC desktop

Telefonul mobil modern este inerent superior în capacitate decât un laptop sau un PC desktop

general : Telefonul mobil modern este inerent superior în capacitate decât un laptop sau un PC desktop

Ca o platformă software și un dispozitiv de aplicații pentru aplicații de date, smartphone-ul modern tipic poate face tot ce poate face un laptop de consum. Fiecare pic din asta. Acest lucru este bine cunoscut chiar și în sediul Microsoft și chiar Steve Ballmer pare să recunoască acest lucru. Dar pentru consumatorul de servicii digitale, un telefon mobil standard, cu o rază medie de acțiune, un telefon mobil non-smartphone, poate oferi șapte abilități unice pe care nici un computer personal nu le poate potrivi astăzi ... ..

Da, telefonul poate face tot ce poate face un PC, dar există și șapte lucruri pe care un telefon modern le poate face, pe care PC-ul nu le poate face. Telefonul mobil modern este inerent superior în capacitate decât un laptop sau un PC desktop. În mod superior superior da. Există raționamente solide de ce atât de mulți sunt abandonați laptop-ul și selectând iPhone sau Blackberry etc.

Acestea nu sunt niște secrete de companie bine păzite în sediile Nokia, Samsung și Motorola. Cele șapte abilități unice ale dispozitivelor mobile dincolo de cele pe PC-uri sunt listate în mod deschis la Wikipedia și explicate în întregime în cărți cum ar fi cea mai recentă carte hardcover, Mobile ca a 7-a mass-media. Telefonul mobil nu este un PC minuscul inferior, este un dispozitiv superior de comunicație, consum și creare, mult mai puternic decât cel personal - de orice dimensiune, și cu orice ecran de dimensiune.

- Tomi Ahonen

Iată intrarea Wikipedia menționată de domnul Ahonen:

Mobile oferă șapte beneficii care nu pot fi replicate de cele șase mijloace de comunicare în masă. Sunt:
1 Mobile este prima mass media personala
2 Mobile este transportat permanent
3 Mobile este întotdeauna
4 Mobile are un mecanism de plată încorporat
5 Mobil este disponibil în punctul de inspirație creativă
6 Mobile are cea mai precisă măsurare a audienței
7 Mobile surprinde contextul social al consumului media

Mulți dintre ei pot susține că internetul oferă unele dintre avantajele (personal, plată, precizie a audienței și context social). Internetul este doar semi-personal, cum ar fi computerele partajate la domiciliu și birou, precum și abilitatea angajatorilor de a citi, de exemplu, conținutul consumat de angajați. Internetul în forma sa nativă nu poate gestiona bani sau plăți și necesită o muncă greoaie, cum ar fi conturile Paypal și utilizarea cardurilor de credit. În cazul plăților mobile, pot fi activate clicurile, cum ar fi descărcarea tonurilor de apel.

Internetul a promis acuratețea completă a utilizatorilor, dar cu firewall-uri, ștergerea cookie-urilor și a identităților web false, nu există nicio precizie a publicului pe internet. În rețelele mobile moderne, fiecare utilizator este cunoscut în mod unic și chiar dacă încearcă să se ascundă în spatele conturilor "pre-plătite" ("pay-as-you-go") sub un nume de tip "Mickey Mouse" numărul său de telefon și orice suport media consumat pe acesta, este pe deplin cunoscut și urmărit cu exactitate în rețea. Același lucru permite captarea contextului social, imposibilă prin intermediul serviciilor de internet, posibilă numai într-un anumit serviciu de internet, cum ar fi Amazon, etc. În rețelele mobile, dacă operatorul / transportatorul decide să îl urmărească, toate informațiile despre contextul social pot fi capturate.

Și oamenii se întreabă de ce spun că mobilul este viitorul ...

De asemenea, citiți: Nigeria preia conducerea, fiind lansat cel mai accesibil telefon Nokia Nokia 103
Recomandat
Lasă Un Comentariu