Principal » general » Operajele mobile moderne nu funcționează bine pe ecrane mici

Operajele mobile moderne nu funcționează bine pe ecrane mici

general : Operajele mobile moderne nu funcționează bine pe ecrane mici

Dacă ați utilizat un dispozitiv Android cu un ecran mai mare de 3, 5 inchi și apoi ați luat unul cu un ecran mai mic decât acesta, trebuie să fiți imediat șocați de cât de copleșitoare se simte Android pe ecranul mai mic. Îmi amintesc, de asemenea, că prima mea experiență cu Windows Phone 7 era pe un display de 4, 7 inch și o experiență superbă. Manipularea unui telefon cu ecran de 3, 7 inchi a fost mai târziu o mizerie. Pur si simplu nu simteam la fel.

Utilizarea aplicațiilor Android pe un afișaj mic se simte doar înghesuită. Stabbing la aceste icoane imense pe un ecran atât de mic .... Nu-mi pot explica. S-ar fi crezut că icoanele mai mari s-ar traduce pentru a ușura utilizarea pe afișaje mici, dar nu. Se simte doar înghesuit. Uitați-vă la screenshot-ul aplicației WordPress de mai jos. Acesta este de la un smartphone Android care are un ecran de 2, 6 inch, de 320 × 240 pixeli.


Nu; nu se simte prea înghesuit. Este dureros de folosit. Între timp, aplicația WordPress pentru BlackBerry pe un display mai mic de 2, 44 inchi nu simte că este înghesuită în relație.

Iată lucrurile, sistemele mai vechi par să aducă experiențe relativ bune ale utilizatorilor pe ecrane mai mici. Desigur, asta nu ar trebui să fie în întregime surprinzătoare. Platformele mobile precum Symbian și BlackBerry au fost create în zilele unor ecrane mici. Pe atunci, un ecran de 2, 8 inch a fost imens! Acum, când iau un dispozitiv cu dimensiunea ecranului, se simte foarte mic.

Cu platformele mai noi - iOS, Android, Windows Phone, totul se simte îngrozit pe un mic afișaj. Da; dacă sunteți la un buget, va trebui să suporți inconvenientele de a înjunghia pe icoane uriașe pe un afișaj mic. Dar dacă doriți cu adevărat să vă bucurați de noile platforme mobile, dacă puteți, vă rugăm să faceți economii și să obțineți ceva cu cel puțin un ecran de 3, 7 inch. Împingeți-l până la 4, 0 inci și călătoriți frumos. Orice peste acest lucru este cerul mobilității moderne.

De asemenea, citiți: Fotografii: Iată cea mai mare baterie de 3000 mAh pentru Infinix Hot 2

Cu toate acestea, toate acestea ar putea fi doar eu și propria mea percepție în lumea mea mică. Care a fost experiența dvs. în acest fenomen?

Recomandat
Lasă Un Comentariu