Principal » general » Mobitel pe drumul înapoi?

Mobitel pe drumul înapoi?

general : Mobitel pe drumul înapoi?

Oricine își amintește de Mobitel Nigeria? Da; operatorul CDMA care a intrat în ape tulburi după ce președintele / CEO-ul târziu și veteranul telecomunicațiilor, dl Alaba Joseph, a murit în circumstanțe controversate în biroul său, în septembrie 2005. În acea perioadă, compania sa confruntat cu o ofertă de preluare de la Intercontinental Bank Limited.

Ei bine, există veste bună - Mobitel pare că va reveni!

Potrivit unui raport de presă al Technology Times, un consorțiu condus de Omni Ventures Limited, o companie de servicii TIC din Lagos, care a achiziționat întreaga operațiune și angajamente ale Mobitel Limited, se mută pentru a returna compania telefonică pe piața telecomunicațiilor.

Omni Ventures a încheiat acum un pact de lansare a rețelei cu VocaTel din Israel pentru a reveni pe piața sa pentru servicii de voce, date și servicii cu valoare adăugată fixă ​​și fără fir, care vizează piețele de nișă ale IMM-urilor și ale utilizatorilor high-end.

Într-o perioadă în care lucrurile sunt în general pe trendul descendent, aceasta este o explozie de aer proaspăt. Avem nevoie de mai multă concurență și mai multă inovație. Poate că întoarcerea lui Mobitel poate oferi doar puțin mai mult din asta.

Sursa: TechnologyTimes: Rețeaua mobilă de sigiliu Mobitel Seals

Recomandat
Lasă Un Comentariu