Principal » general » Echipa de mobilitate Nigeria a găzduit masa de prânz la Nokia Africa de Vest

Echipa de mobilitate Nigeria a găzduit masa de prânz la Nokia Africa de Vest

general : Echipa de mobilitate Nigeria a găzduit masa de prânz la Nokia Africa de Vest

Ziua dezvoltatorilor Nokia a lovit ziua a doua astăzi. Evenimentul se concentrează pe ajutarea dezvoltatorilor să își ajusteze aptitudinile cu platformele J2ME, Qt și S40. Programul de instruire este gratuit pentru participanți și a fost supra-subscris atât de devreme încât Nokia a trebuit să închidă înregistrarea devreme.

Echipa de mobilitate din Nigeria a fost invitată la un prânz la birourile Nokia de pe Insula Victoria, Lagos. Dayo Olutunfese și cu mine am reușit să onorăm invitația și am avut un timp extrem de plin de conversație cu un număr de executivi Nokia, precum și cu antrenorul invitat, Tony Torp, care este un antrenor independent și lector la Universitatea de Științe Aplicate din Tampere, Finlanda.

LY: Teemu (Nokia), Yomi (mobilitatea Nigeria), Tony (lector de limbă engleză), Osagie (Nokia), Praveen (Nokia)

Dezvoltatori
Bineinteles, am avut masa de pranz si apoi am stat de vorba cu unii dintre dezvoltatorii care au facut succesul operei lor prin Ovi Store Nokia.

Akinwale Ariwodola are trei aplicații deja publicate. Una dintre ele, o aplicație IRC, a fost achiziționată și descărcată în peste 60 de țări din întreaga lume.

Olaseni odebiyi este gentlemanul din spatele aplicației WAEC din trecut. De asemenea, lucrează la o aplicație JAMB pentru întrebări anterioare.

Ambii au avut povesti interesante de spus. Vă vom aduce mai multe detalii despre lucrările lor.

Prototype Nokia E6
Era un prototip Nokia E6 în casă și ne-a fost dată mâna pe timp. Într-adevăr, Symbian Anna este ceva de nerăbdare să. este netedă, elegantă și rapidă. Utilizabilitatea este mult mai bună decât cea obținută în actualul sistem de operare Symbian3.

E6 (anunțat cu doar 3 zile în urmă) în sine este un drăguț și foarte funcțional QWERTY candybar cu touchscreen. Chiar și pentru o copie a prototipului, Dayo și cu mine am fost foarte impresionați. Desigur, nu ni sa permis să facem fotografii cu dispozitivul, așa că îmi pare rău.

De asemenea, citiți: Magic: Samsung Galaxy S4 16GB are doar 8GB de spațiu disponibil

Dar ... oamenii buni de la Nokia au promis să obțină o unitate de revizuire pentru noi cât mai curând posibil.

Asistență pentru dezvoltatori
Nokia declară că desfășoară un program continuu de susținere a dezvoltatorilor și că evenimentele ulterioare se află în plină desfășurare. În plus, înregistrarea dezvoltatorilor pe Ovi Store este acum gratuită, pentru a încuraja mai mulți dezvoltatori să-și împingă produsele.

Vă vom aduce detalii suplimentare despre eveniment - inclusiv o galerie foto, așa că rămâneți în jur.

PS - Am uitat să menționez că Dayo și în cele din urmă am ajuns să întâlnesc Spacyzuma, un regulat aici la Mobility Nigeria. În ziua precedentă, Dayo întâlnise și pe Etimbuk Bassey, unul dintre scriitorii noștri care au contribuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu