Principal » general » Mobilitatea Nigeria introduce servicii de tranzacționare / actualizare a telefonului mobil

Mobilitatea Nigeria introduce servicii de tranzacționare / actualizare a telefonului mobil

general : Mobilitatea Nigeria introduce servicii de tranzacționare / actualizare a telefonului mobil

Pentru pasionații de telefonie mobilă și alții care pur și simplu iubesc să țină pasul cu vremurile, tranzacționarea într-un telefon este probabil cel mai economic mod de a face acest lucru.

Am folosit peste 32 de telefoane diferite de când GSM-ul a sosit pe malul nostru de ani în urmă, și tranzacționarea într-un telefon existent pentru un model mai nou a făcut-o convenabilă pentru mine.

În climatul mai stabil, operatorii de rețea deseori permit abonaților să aleagă modele de telefon la rate subvenționate atunci când semnează pentru un contract de telefonie mobilă. Apoi, există opțiunea de a actualiza telefonul selectat atunci când contractul este reînnoit.

În timp ce această practică nu sa înrăutățit aici, utilizatorii de telefoane pot beneficia în continuare de servicii de actualizare prin intermediul comerțului. Cu alte cuvinte, acum puteți actualiza telefonul o dată pe an prin tranzacționarea pe telefonul dvs. existent pentru un model mai nou.

Magazinul de telefonie Mobility Nigeria oferă un excelent serviciu de telefonie mobilă. Acest lucru este în plus față de alte beneficii unice.

Pachetul este de neegalat încă în industria de telefonie mobilă din Nigeria și chiar ar trebui să verificați dacă schimbați telefonul cel puțin o dată pe an.

Magazinul telefonic este în întregime o operațiune online, iar serviciul este numai livrare. Ca atare, nu avem un magazin deschis pentru ca clienții să intre și să facă cumpărături.

Vizitați magazinul de telefon pentru a achiziționa telefonul dvs. astăzi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu