Principal » general » Web mobil pentru browserele telefonice de bază

Web mobil pentru browserele telefonice de bază

general : Web mobil pentru browserele telefonice de bază

Sunt un geek. Îmi plac super-gadget-urile, în special gadget-urile conectate la internet. În limbajul englezesc, înseamnă smartphone-uri. După ce am folosit patruzeci de telefoane mobile în aproximativ șapte ani, aproape toate dispozitivele mele principale au fost în orice moment smartphone-uri și vorbim despre crema culturii: Ericsson R380s, Motorola A008, Nokia 9210, Sony Ericsson P800, Nokia 9500 și Nokia E90, printre altele.

Și aceste gadget-uri super au mai mult decât dovedit capabile ca înlocuitori laptop în cazul în care necessaryry. Cu ajutorul procesoarelor lor puternice și al browserelor avansate, am reușit să obțin în mod constant 60% până la 80% din sarcinile mele web efectuate pe smartphone-urile mele.

Aceste sarcini includ:

- administrarea conturilor de gazduire reseller prin intermediul WHM si RC
- administrarea conturilor de hosting prin Cpanel
- administrarea conturilor WordPress și
- servicii bancare online pe diferite platforme
- urmăriți filme și podcasturi video

Timp de ani de zile, am trăit în lumea fericirii mobile - cea mai importantă problemă.

Dar sa întâmplat ceva recent pentru a mă opri în viața mea. Am cumpărat un telefon QWERTY de dimensiuni medii inferioare - LG KS360. Am vrut să văd cât de bine mi-ar putea înlocui modelul E90, de exemplu.

Showdown: LG KS360 de dimensiuni medii inferioare (în dreapta) față de telefonul smartphone Nokia E90 Symbian (stânga)?

Pe măsură ce folosesc acest dispozitiv de la o zi la alta, mi-a trezit treptat faptul că în jurul valorii de smartphone-uri totting a însemnat că am fost trăiesc într-o lume care nu este realitatea pentru majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile.

KS360 nu a putut reda anumite rezoluții video pe care le luasem de la sine însuși pentru dispozitive precum E90 și 5800. Browserul său mai de bază nu putea să se ocupe de paginile imense și complexe ale Ajax-urilor pe care rulează WordPress. Și în ceea ce privește WebHostManager și Cpanel ... nici măcar nu merg acolo.

De asemenea, citiți: Specificațiile Microsoft Lumia 950XL

Deci, Dayo și cu mine am încercat câteva dintre aceste sarcini pe câteva alte telefoane de bază pentru a fi sigur. De exemplu, primele două ediții ale podcastului video Venture Show au depășit capacitățile dispozitivelor precum KS360, Sony Ericsson T650i și Nokia 3600 - toate telefoanele care pot fi găsite în posesia unui mediu Joe.

Verificarea realității: majoritatea utilizatorilor de internet mobil, care se încadrează în categoria utilizatorilor de telefoane mobile de joasă sau medie, nu ar putea niciodată să se identifice cu pretențiile mele de a-mi putea derula întregul program de lucru de pe ecranul unui telefon. Telefoanele lor pur și simplu nu posedă aceleași capacități ca telefoanele pe care le-am geeks transporta.

Producem conținut video și web pentru smartphone-uri. Și am ignorat majoritatea utilizatorilor de telefoane.

Consider că, până când dezvoltatorii și dezvoltatorii de mobil web vizează telefoanele mai de bază, astfel încât majoritatea utilizatorilor de telefoane pot utiliza telefoanele de bază pentru a accesa servicii web vitale, web-ul mobil nu va reuși cu adevărat în societatea principală.

Opera Mini este succesul pe care îl are pentru că l-a oferit tipului cu un telefon mediu pentru a accesa anumite site-uri pe care altfel nu le-ar fi putut accesa pe mobilul său. Opera Mini a pus web-ul mobil în mâinile maselor.

Îl lăsăm apoi numai dezvoltatorilor de browser mobil pentru a aborda accesibilitatea site-ului? Sună ca o idee rea. O abordare mai bună ar fi ca designerii site-urilor mobile să ia în considerare browserele mobile de bază în procesul de proiectare, astfel încât, indiferent de capacitatea browserului de a fi utilizat, există o garanție că un site ar funcționa bine pe acel browser.

De asemenea, citiți: RollerCoaster Tycoon Classic, cel mai bun joc RCT în ani

Fiind un geek poate fi o iluzie. Pentru că ne bucurăm de joc cu jucării avansate, uităm adesea că lumea este mai familiarizată cu jucării mai elementare și că este vorba de jucării de acest tip pe care ar trebui să le ținem și să le testăm.

Nu; Nu-mi arunc telefonul smartphone. Și nu susțin telefoanele inteligente și telefoanele high-end și de mare capacitate.

Trebuie să recunosc că provenind dintr-un mediu ca al meu, folosirea unui dispozitiv non-smartphone la mijlocul gamei, cum ar fi KS360, ca dispozitiv principal este extrem de dureros. Dar este o mișcare care mă ajută să mă confrunt și să identific problemele reale pe care le proiectez pentru a le face față când accesează internetul pe telefoanele lor mobile. Poate că, această nouă durere, deși temporară, este una care merită.

Recomandat
Lasă Un Comentariu