Principal » general » Înregistrarea abonatului mobil pe drum

Înregistrarea abonatului mobil pe drum

general : Înregistrarea abonatului mobil pe drum

Într-o mișcare de abordare a problemelor de securitate privind telefonia mobilă din țară, Comisia Nigeriană pentru Comunicații (NCC) a anunțat că vânzarea cartelelor SIM pe străzi nu va mai fi permisă de la 1 martie 2010.

NCC mai spune că operatorii au fost direcționați pentru a se asigura că toate SIM-urile actuale active în rețelele respective sunt înregistrate. SIM-urile noi vor necesita înregistrarea înainte de activare. Documente cum ar fi cardurile de identitate și fotografiile cu pașaport vor fi necesare pentru înregistrarea abonaților.

Înainte de apariția tehnologiei GSM în Nigeria, toate companiile existente de telecomunicații au solicitat înregistrarea abonaților. De atunci, lucrurile s-au schimbat destul de mult, astfel încât chiar și linii pe rețelele CDMA pot fi acum achiziționate de pe stradă de către oricine fără nici un fel de identificare.

Un rezultat grav al acestui fapt este că elementele criminale găsesc ușor utilizarea comunicațiilor mobile fără urmă. Înregistrarea abonaților va face cu siguranță un drum lung în reducerea acestei situații.

Desigur, înregistrarea abonaților și restricționarea vânzării SIM-urilor pe străzi înseamnă, de asemenea, că rețelele vor avea o rată mai scăzută de creștere a abonaților, dar credem că această extindere mai lentă se va traduce printr-o calitate mai bună a serviciilor pentru abonații existenți.

Ultimii ani au fost martori ca peisajul mobil a fost imbogatit cu promo dupa promo si uriase trafic uriase in timpul acestor promotii. Sperăm că jamboreaua loterie mobilă va scădea (dacă puțin) și această politică nouă de la NCC.

În total, mobilitatea Nigeria salută noua mișcare de înregistrare a abonaților de telefonie mobilă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu