Principal » general » Streaming pe mobil pe YIEVOIP

Streaming pe mobil pe YIEVOIP

general : Streaming pe mobil pe YIEVOIP

YIEVOIP ™ se definește ca o companie globală de comunicații care deține și operează cele mai mari rețele Live 24/7 din Nigeria, precum și codarea LIVE a posturilor TV și posturilor locale din Nigeria pentru utilizatorii de telefoane mobile WAP, laptopuri și utilizatori de PC-uri sau prin IPTV la nivel mondial .

Site-ul Web YIEVOIP are o pagină cu informații pentru utilizatorii de telefonie mobilă care spune:

Utilizatorii de telefoane mobile pot vizualiza acum programele locale preferate de televiziune din întreaga lume cu serviciul de conținut Yievoip Video. de asemenea, audiența locală a posturilor de radio este acum întreaga lume chiar și în spațiu.

Amenajarea site-ului web
Site-ul are o structură de lățime fixă ​​și arată ca un loc de muncă amator. Lățimea fixă ​​înseamnă că mulți utilizatori de dispozitive mobile vor trebui să parcurgă lateral pentru a citi tot textul de pe fiecare pagină, o adevărată durere pe acele ecrane minuscule. Am vizitat site-ul de pe LG GW550 și a trebuit să păstrez defilarea la dreapta și la stânga.

În afară de pagina de pornire, toate celelalte pagini au o imagine de fundal care face dificilă citirea pe PC și citirea textului pe mobil este și mai dificilă. Această imagine trebuie eliminată cu siguranță - sau dată fiind mai multă transparență.

canale
Site-ul are o serie de canale listate, dar nu toate au avut fluxuri disponibile.

Unele dintre fluxurile disponibile au avut opțiunile de streaming cu sau fără ASX. Formatul Stream Redirector (ASX) este un tip de metafile XML conceput pentru a stoca o listă de fișiere Windows Media pentru a fi redată în timpul unei prezentări multimedia.

Este folosit frecvent pe serverele de streaming video în care vor fi redate mai multe fișiere ASF succesiv. Sunt acceptate atât protocoalele de streaming RTSP cât și MMS, precum și HTTP.

De asemenea, citiți: Mobile TV: Ce sa întâmplat cu DVB-H?

Fișierele ASX au video de tip MIME / x-ms-asf (la fel ca și fișierele ASF). Nu sunt sigur ce sunt beneficiile și dezavantajele ASX-ului, dar opțiunile există.

Streaming pe N900
Dintre puțini care aveau fluxuri disponibile, am reușit să obțin una singură pentru a lucra la Nokia N900 - ACBN Live . Canalul a fost un videoclip care necesită player Flash.Așa că nu este într-adevăr streaming. Este ca și cum ați viziona un videoclip YouTube de pe o pagină Web.

A jucat fără probleme pe N900, dar puteți fi sigur că orice dispozitiv mobil fără suport Flash este lăsat agățat.

Streaming pe LG GW550
Pe GW550, nu am reușit să transmită deloc audio sau video. Unele canale au returnat pur și simplu Nenalezate sau alte mesaje de eroare.

concluzii
Ideea de streaming mobil este una bună, dar trebuie făcute mai multe pentru a face site-ul web și serviciul mobil-friendly. Pentru unul, site-ul web YIEVOIP are nevoie de o pregătire profesională. În al doilea rând, canalele de streaming trebuie să fie puse în ordine.

Unele canale returnează o eroare care spune că nu se poate stabili o conexiune la server. Unele dintre legăturile de streaming au nevoie de verificare.

Serviciul este un efort lăudabil, dar se pare că are nevoie de mult mai multă muncă.

Încercați-l pe telefon
Am fi apreciați dacă alte persoane obișnuite încearcă YIEVOIP pe site-urile lor și să revină feedback-ul în secțiunea de comentarii.
URL - //www.yievoip.com/channels.aspx

Recomandat
Lasă Un Comentariu