Principal » general » Platforme mobile și dispozitive, și nevoi de stil de viață

Platforme mobile și dispozitive, și nevoi de stil de viață

general : Platforme mobile și dispozitive, și nevoi de stil de viață

Încă de multe ori, întâlnesc comentariile care vopresc cu desăvârșire dispozitive care rulează o platformă mobilă sau un sistem de operare ca "gunoi" sau "prostii".

Cu titlu de exemplu, un comentator recente se referă pur și simplu la BlackBerry ca "prostie".

Personal, din ceea ce știu despre diversitatea nevoilor și dorințelor umane, cred că un astfel de comentariu vorbește mai mult despre ignoranța acelei persoane decât despre calitățile platformei BlackBerry.

Nu numai BlackBerry este supusă acestui tip de concediere verbală. Fanii de diferite platforme sunt deseori găsiți că elimină platformele concurente ca fiind gunoi.

În opinia mea, astfel de oameni sunt pur și simplu plini de balegă de vaca. Ei nu au nici o idee despre ce vorbesc.

Dacă un individ spune, de exemplu, "Nu voi cumpăra un iPhone pentru că nu pot trăi cu limitările iOS și telefonul însuși", acest lucru are sens. Un motiv valabil pentru alegerea sa personală a fost prezentat.

Dar ar trebui să spună ceva de genul "iPhone-ul este doar o bucată de gunoi inutilă", atunci ar trebui să răspund că individul în cauză este umplut cu pene de pui.

Cu toate acestea, persoana care spune că dispozitivele BlackBerry sunt vieți inutile într-o altă sferă socială (poate chiar de afaceri) de la cei care doresc și preferă un dispozitiv BlackBerry. Ca atare, nu satisface nevoile sale. Dar el este gresit in a crede ca aceste dispozitive nu indeplinesc nevoile altora.

Individul a cărui preferință este Android cu siguranță are motivele pentru care a ales acest lucru. Acestea sunt motivele sale, iar acest lucru ar trebui respectat.

Noua lipsă de toleranță
Nu-mi place profunzimile intoleranței pe care le văd uneori. Dacă suntem această intoleranță față de un subiect atât de subtil ca alegerea dispozitivelor mobile, nu este de mirare că nu există pace în majoritatea părților lumii.

De asemenea, citiți: LG V30S ThinQ este un upgrade frumos, dar a cărui idee a fost acest nume?

De asemenea, trebuie să învățăm să recunoaștem avantajele și dezavantajele dispozitivelor sau platformelor pe care le-am adoptat. Nici o platformă sau dispozitiv nu este perfectă pentru toată lumea. Unele sunt mai potrivite pentru anumite persoane, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru o altă demografie.

Cineva care critică Symbian pentru faptul că este prea târziu în evoluția interfeței UI cu tendințele moderne nu este neapărat un ucigaș de Symbian. El doar spune un fapt. Cu toate acestea, UI nu este tot ce există pentru un telefon, astfel încât unii oameni vor prefera în continuare Symbian din cauza punctelor sale forte asupra celorlalți.

O altă persoană care critică iOS-ul pentru că a fost prea închisă nu este neapărat nici un hater. Nu merită să treci peste săbii. El a făcut o declarație de fapt și probabil că nu poate trăi cu asta. E și în regulă.

Cu câteva zile în urmă, o persoană a cheltuit o cantitate enormă de energie, încercând să mă convingă că iOS satisface nevoile mele dacă aș adopta anumite soluții (toate acestea introduc și alte probleme, desigur). Ei bine, aceste soluții nu îmi plutesc barca.

Asta nu mă face să mă urăsc pe iPhone, dar persistența acestui individ mi-a îngrădit nervii. Aproape ca un vânzător de mașini folosite.

Este uimitor faptul că ne bucurăm și ne bucurăm de iluminarea noastră presupusă în lumea modernă, civilizată, dar poate fi atât de îngustă încât să credem că știm ce este mai bine pentru ceilalți. De fapt, este dezgustător.

Este același lucru când cineva spune că nu poate vedea niciun motiv pentru care cineva dorește să achiziționeze un telefon mobil cu o tastatură fizică QWERTY. Păi, poate că nu îl vede. Ca ființe umane, nu vedem întotdeauna totul. Dar dacă QWERTY funcționează pentru unii oameni, nu este vorba de afacerea dvs. Sau al meu.

De asemenea, citiți: Urmați Cupa Mondială pe mobil

Cu scopul de a arunca mai multa lumina pe aceasta, cu transmisia automata ferm in mainstream a tehnologiei autovehiculelor acum, de ce ar vrea cineva sa cumpere si sa conduca o masina cu transmisie manuala? Nu ai nici o idee? Splendid! Nu vă îngrijorați; cumpărătorul știe de ce dorește unul.

Traieste si lasa sa traiasca
Dacă, de exemplu, vă place Android, nu vă bucurați de ea. Lăudați-l la ceruri înalte pentru calitățile sale sterline, dar vă rugăm să nu acționați și să vorbiți ca și cum ar fi alfa și omega de mobilitate și nu are defecte. Același lucru este valabil și pentru alte platforme - iOS, Symbian, BadaOS, BlackBerry și Windows Phone.

Oamenii care cumpără și utilizează dispozitive de pe alte platforme, în afară de alegerea dvs., nu sunt proști. Pentru tot ceea ce știi, persoana care dezvăluie orice altceva decât favoritul său poate fi cea mai mică minte din cameră.

Comentariu bun venit!

Recomandat
Lasă Un Comentariu