Principal » general » Telefoane mobile și media socială

Telefoane mobile și media socială

general : Telefoane mobile și media socială

Aceasta este vârsta conversației și epoca împărțirii. Informațiile și ghidurile de călătorie sunt foarte rapide acum, atât de repede încât trebuie să începem să ne uităm la modul în care putem obține controlul și folosim această viteză în beneficiul nostru, indivizii, întreprinderile și indivizii.

Sharon Omolayo era o fată de cinci ani când a dispărut. Am fost pe drum când am luat de știri prin intermediul meu Twitter TimeLine (TL) și l-am retweeted. De asemenea, l-am împărtășit imediat prin contul meu Facebook.

Nu a fost prea mult timp înainte să fiu informat prin Twitter că a fost găsit Omolayo. Aceasta este doar una dintre numeroasele utilizări și beneficiază de implicarea socială prin intermediul telefonului mobil. Puteți rămâne în cunoștință tot timpul și vă puteți ajuta să transmiteți informații viatl în timp real.

Răspândiți-vă mintea înapoi la momentul în care ați creat contul dvs. Facebook și bănuiesc că aveți amintiri cu privire la provocările pe care le-ați făcut prin a începe. Dar în cele din urmă ați reușit să vă agățați de el, iar acum sunteți fie un profesionist, fie știți mai bine.

De asemenea, vă amintiți cum nu prea mult timp în urmă actualizarea statutului nostru Facebook a fost un lucru ocazional. Lucrurile sunt însă mai bune acum. Cu rețelele GSM care intră în jocul de internet și acordă acces la internet. prin intermediul telefonului mobil, este mai ușor pentru mai mulți oameni să intre în buzunarul social media. Actualizarea statusului este mai mult o afacere în timp real. Acesta a fost motivul pentru care a fost mai ușor să scoți cuvântul pe Sharon Omolayo foarte repede.

Citiți și: Primele 24 de ore cu Lenovo Vibe S1

Apoi, a venit zgomotul Blackberry. Acesta este atât de uriaș și va fi viral acum. În petreceri, cluburi și evenimente veți vedea că tinerii vor să-și scrie datele despre fructele lor. În unele locuri, neavând un Blackberry ar induce sentimente de inadecvare.

O privire la Twitter

În același mod a fost puțin dificil pentru unii dintre noi să începem cu Facebook, a fost dificil pentru unii să înceapă și cu Twitter. Există cei care ar spune că Twitter este prea complex, unii ar deschide doar un cont și îl vor lăsa latenți.

Într-o serie viitoare, voi împărtăși cu dvs. cum am primit Twitter-ul meu, provocările mele timpurii și cum puteți naviga complet prin prima provocare cu Twitter.

Alte motive pentru a urmări această serie:

  • de ce ar trebui să fii pe twitter
  • care ar trebui să fie pe twitter
  • caracteristici unice de twitter
  • Cum Twitter nu este un duplicat al Facebook
  • de ce mulți oameni petrec mai mult timp pe Twitter
  • esențiale ale Avatar dvs. și mâner
  • Și mult mai mult

Această serie va fi foarte interactivă, plină de distracție, interesantă și interesantă. Acesta vă va ajuta să descoperiți utilizări noi și eficiente pentru mass-media sociale ca persoane fizice, proprietari de afaceri, organizații corporative, celebrități, grupuri de interese, ONG-uri sau Cluburi și chiar ca marketing.

Care a fost experiența dvs. cum ar fi accesarea Facebook și cum ați folosit telefonul mobil pentru a vă conecta la mediile sociale? Vreau să aud de la tine. Trimiteți-vă opinia folosind caseta de comentarii de mai jos.

* Deci, nu veți pierde vreun articol din această serie, vă recomand să vă abonați la Mobilitatea Nigeria.

Citește și: Un telefon inteligent pentru toți, de la Etisalat!
Recomandat
Lasă Un Comentariu