Principal » general » Portabilitatea numerelor mobile vine în mai 2011

Portabilitatea numerelor mobile vine în mai 2011

general : Portabilitatea numerelor mobile vine în mai 2011

2011 va fi cu siguranță anul de evoluții interesante în domeniul telefoniei mobile. Am primit un snipet în această dimineață că a avut loc o conferință de presă la care NCC a anunțat că portabilitatea numerelor va începe în Nigeria în mai 2011.

Acest lucru este aproape de necrezut. Am citit anterior o publicație oficială online a NCC anul trecut, în care NCC vorbea despre planurile de introducere a portabilității numerelor. Am discutat ieri pe Twitter, în timp ce vorbesc despre noile tarife MTN. Oamenii au început să spună că o anumită rețea nigeriană ar fi cea mai gravă lovită dacă se va efectua portabilitatea numerelor. Vedeți că va veni în viață în mai 2011.

Potrivit unui raport din ZIUA ACUM:

Directorul executiv al Comisiei Nigerian de Comunicații (NCC), dr. Eugene Juwah, a dezvăluit că portabilitatea numerelor va începe în țară în luna mai a acestui an.

Agenda pe care comisia o va urmări include consolidarea și integrarea serviciilor wireless mobile, a serviciilor de telefonie fixă ​​și a serviciilor de bandă largă pentru dezvoltarea națională; o piață competitivă îmbunătățită, o alegere mai bună pentru consumator; monitorizarea viguroasă a respectării și punerea în aplicare a reglementărilor și direcțiilor; conectivitate națională pentru creșterea accelerată și consolidarea relațiilor internaționale.

Ce este portabilitatea numerelor?

Portabilitatea numerelor permite utilizatorilor de telefonie mobilă să își păstreze numerele de telefon mobil atunci când trec de la un operator de rețea mobil la altul. Dacă sunt cu o anumită rețea și sunt nemulțumit, pot să mă mut în rețeaua pe care am ales-o fără a-mi schimba numărul. Nu trebuia să trec prin durerea de a găsi cum să-mi alertez contactele că numărul meu sa schimbat.

De asemenea, citiți: Care este dimensiunea ecranului tabletei pentru dvs.?

În cazul în care portabilitatea numerelor va dura în cele din urmă, va instiga o mai mare concurență între operatorii de telecomunicații. Sperăm că acest lucru va avea ca rezultat faptul că abonații se bucură de mai multe beneficii. Aștept cu nerăbdare acest lucru.

Ești așa de entuziasmat ca mine?

Ce modificări așteaptă cu nerăbdare când portabilitatea numerelor va fi în curs de desfășurare?

Aceasta va aduce o schimbare rapidă a serviciilor de telecomunicații furnizate în Nigeria pentru apelurile vocale, textul și datele?

Care sunt concluziile tale? Caseta de comentarii este deschisă, fi primul care va comenta și va invita prietenii să se alăture. Vă mulțumim.

Recomandat
Lasă Un Comentariu