Principal » general » Internetul mobil și SAT3 Woes

Internetul mobil și SAT3 Woes

general : Internetul mobil și SAT3 Woes

Ultima săptămână în arena nigeriană de internet mobil a fost iad pe pământ. De fapt, ultima săptămână pentru abonații de internet în general în Nigeria a fost asta.

De vreme ce problema cu SAT3 a apărut recent, marea majoritate a abonaților de internet au fost nevoiți să se confrunte cu conexiuni nesigure (și deconectări).

Deoarece majoritatea ISP-urilor depind de cablul submarin SAT3 pentru conectivitate, nu este deloc surprinzător faptul că am rămas offline decît online, de vreme ce loviturile de cablu au fost lovite.

Acest lucru ne aduce în minte faptul că avem încă un drum lung de parcurs în această țară.

Cum ar putea fi faptul că în 2009 o țară de 140 de milioane de persoane depinde în mare măsură de un singur canal de acces la internet? De ce?

De asemenea, putem întreba: De ce este aceeași țară care depinde de o vacă de numerar de zeci de ani - țiței? De ce?

Ce este fericirea cu cablul submarin al lui Globacom?

De ce MTN, Zain, Glo și Etisalat adaugă anual anii de abonați și zâmbesc în bancă, în timp ce Mtel a pierdut aproape fiecare abonat din rețeaua sa (dacă are încă o rețea)? De ce?

De ce este compania mama NITEL - Mtel muribundă? De ce? De ce este vândută din nou (după mai multe astfel de eforturi de vânzare în trecut)?

Nu trebuie să uităm întrebarea atotputernică - De ce petrecem mai mult timp în întuneric decât cu becurile noastre?

Este uimitor faptul că Nigeria există deloc. Din nefericire, se pare că vom continua să punem aceste întrebări pentru o lungă perioadă de timp.

De asemenea, citiți: O întrebare pentru utilizatorii smartphone Samsung
Recomandat
Lasă Un Comentariu