Principal » general » Expertul mobil @TomiAhonen nu este de acord cu fostul CEO al RIM pe BlackBerry

Expertul mobil @TomiAhonen nu este de acord cu fostul CEO al RIM pe BlackBerry

general : Expertul mobil @TomiAhonen nu este de acord cu fostul CEO al RIM pe BlackBerry

Ex-CEO al Research-In-Motion (acum Blackberry), Jim Balsillie a părăsit compania în 2012. El a fost recent raportat de AP spunând că iPhone-ul a ucis BlackBerry. Aceasta pare a fi opinia populară, dar nu toți sunt de acord.

Renumitul analist mobil, Tomi Ahonen, este unul dintre ei. El respinge afirmația lui Jim ca pe o indicație a "modului în care nu era potrivit pentru a rula RIM" și apoi prezintă un calendar pentru a dovedi că nu iPhone-ul a ucis Blackberry. Iată câteva puncte-cheie ale argumentului lui Tomi:

  1. 2007-2009 iPhone a fost un telefon de modă pentru consumatori, care nu a fost acceptat de întreprinderi. BlackBerry a fost acceptat pentru întreprinderi de telefonul UGLY.
  2. 2007 iPhone nu avea aplicații. 2008-2009 cea mai mare parte a jocurilor pentru aplicații pentru consumatori, nu pentru aplicații de afaceri. Blackberry a construit aplicații pentru întreprinderi încă din 2001
  3. 2007-2009 iPhone a fost ecran tactil și ecran mare, cameră foto și media. Blackberry a fost intrarea pe tastatură și ecranul mic, nu avea nici măcar camera.
  4. 2007-2009 nu au existat două mărci de smartphone mai opuse și îndepărtate unele de altele decât Blackberry și iPhone. Ca un Ferrari vs Hummer.
  5. Dar dovada este în budincă. Când Apple a avut o perioadă de creștere puternică (2007-2010), Blackberry a crescut sau a scăzut? IT GREW TOO.
  6. IPhone-ul a capturat bucăți imense de cote de piață din 2007 până în 2010. Dar nu de la BlackBerry WHICH ALSO GREW (și a fost mai mare decât iPhone).
  7. Ceea ce a ucis iPhone a fost Palm, Motorola și Windows Mobile din 2007 până în 2010. Blackberry a fost imun la iPhone. Numai CEO-ul IDIOT spune altfel.
  8. Blackberry COLLAPSEd. Nu a murit o moarte normală lentă prin concurență. S-a auto-implodat. S-a împușcat în picior. Cum? Lansarea tabletei.
  9. Blackberry a căzut după ce perioada de creștere mare de iPhone sa încheiat. Dar căderea BB sa întâmplat PERFECT în sincronizare cu fiasco-ul tabletei.
De asemenea, citiți: BBM Video Calling și toate știrile pe care le-am pierdut săptămâna trecută

Acolo te duci. Aceasta este într-adevăr subiectul subiectului unei dezbateri. Unde stai? Cu Jim sau Tomi? sau poate aveți altă linie de gândire. Să auzim!

PS : Interesant deși fostul CEO al RIM spune că încă mai folosește un BlackBerry Bold și spune că trebuie să iasă din mâinile "reci, moarte".

Recomandat
Lasă Un Comentariu