Principal » general » Date mobile și configurație ușor de utilizat

Date mobile și configurație ușor de utilizat

general : Date mobile și configurație ușor de utilizat

Este uimitor faptul că, în anul 2009 (nu 1989), unii dintre furnizorii noștri de servicii locale de telefonie mobilă încă solicită clienților să vină la birourile lor sau să trimită apeluri telefonice pentru a solicita ca liniile lor să fie furnizate pentru a avea acces la datele rețelei ( sau valoare adăugată).

În timp ce implementarea unui serviciu de date este bine apreciată, rețelele ar trebui să meargă un pas mai departe pentru a face convenabil ca abonații să aibă acces la aceste servicii.

De exemplu, nu există niciun motiv valid pentru care rețelele nu pot furniza SIM-urile deja furnizate pentru internet. Este un fapt că cel puțin MTN și Etisalat o fac exact în această privință. Etisalat este, în special, recomandat, pentru că, deși este un jucător nou în ecosistemul telecomunicațiilor din Nigeria, aceștia se uită mai departe în ceea ce privește furnizarea de date ușor de utilizat decât băieții mai bătrâni precum Zain și GloMobile.

Desigur, nu poate fi atât de dificil pentru operatorii de rețea să implementeze configurația OTA astfel încât imediat după inserarea SIM-ului într-un telefon GPRS sau 3G, setările de date să fie împinse automat în telefon și abonatul pur și simplu lansați browser-ul său de telefon și începe surfing web departe.

Atât MTN cât și Etisalat sunt din nou liderii acestui departament. Și încă o dată, Etisalat primesc două degete de la mine pentru a pune în aplicare acest lucru din cuvântul merge.

Experiența mea cu Etisalat este una pe care mi-o amintesc cu dragoste. Am introdus SIM-ul într-un telefon, setările mi-au fost împinse prin SMS și în câteva minute am navigat fără să trebuiască să merg la biroul lor, să solicit linia mea să fie furnizată sau să introduc manual orice setări. Mi-am spus: "Asa ar trebui sa fie ".

De asemenea, citiți: Specificații Infinix S2 Pro - Camere duble frontale

Operatorii de rețea trebuie să-și amintească faptul că utilizatorul mediu de telefon nu este un geek, nu are grijă să meargă dincolo de meniul de bază al telefonului său, și mai degrabă nu ar fi deranjat de hassles suplimentare de a obține servicii de valoare adăugată de configurare.

Abonatul mediu dorește ca aceste servicii să funcționeze out-of-the-box, iar rețelele care răspund în mod corespunzător la acest fapt vor avea abonați consumând din mâinile lor. Datele mobile vor deveni mai importante atunci când se vor elimina problemele de configurare a datelor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu