Principal » general » Mo vrea să fie un băiat fan!

Mo vrea să fie un băiat fan!

general : Mo vrea să fie un băiat fan!

După cum știu mobilistii și mobiletele, iubitul meu HTC One X este departe de Europa din motive medicale. Nu; ea nu se află într-o călătorie sponsorizată de stat, deoarece Mo nu deține un birou politic. Cu toate acestea, până acum, băieții de la HTC au avut grijă de facturile de călătorie. Oricum, acest post nu este o altă încercare de a te purta cu dragostea mea cu Lady One X.

La începutul smartphone-urilor, a fost Symbian. Symbian a avut unele dintre cele mai capabile și cele mai existente smartphone-uri din jur în timpul său. Communicatorii au fost preferatul meu. Am crescut un utilizator devotat și iubitor de dispozitive Symbian, și am destul de mulți pe placa de cretă. Primul meu a fost comunicatorul Nokia 9210 și, după mai multe cicluri care aduce numărul total la 13, ultimul meu smartphone Symbian a fost Nokia 701. Odată cu pronunțarea morții pe Symbian anul trecut, am început să iau în considerare trecerea la o altă platformă.

iOS este pur și simplu prea închis pentru gustul meu. Dacă Apple ar adăuga un lucru - doar un singur lucru pe iOS, mi-ar schimba - USB de stocare în masă. De fiecare dată când am descărcat sau am rupt un fișier media pe PC-ul meu și am conectat telefonul smartphone pentru a copia atât de ușor aceste fișiere, mă gândesc să folosesc un sistem de operare blocat ca iOS. Nu există carduri microSD și nici o stocare USB în masă. Nu multumesc. În plus, adevărul este spus, iOS UI doar arată și se simte staid. Am deținut doar un iPhone, 3GS, și am modernizat sistemul de operare până la 5.1.1 înainte de a lăsa în sfârșit să plece.

BlackBerry funcționează pentru mine, dar nu există dispozitive interesante de la această parte până când dispozitivele OS10 ajung în 2013. BlackBerry își face treaba pentru mine și am deținut până acum 7 dintre ele. Cu toate acestea, platforma mea de alegere trebuie să-mi ofere emoție și aventură, și nu există prea multe dintre cei din tabăra de fisuri chiar acum. Cu toate acestea, dacă ceea ce am văzut din OS10 este ceva de făcut, oh boy !!

De asemenea, citiți: Platforma / Războaiele de marcă

Consider că Android este utilizabil. Atât Android cât și BlackBerry oferă experiența cea mai apropiată de ceea ce am avut pe Symbian. Cu toate acestea, Android nu a avut niciodată un control asupra mea. De la preluarea T-mobile G1 în mai 2009, am parcurs până acum un total de 16 smartphone-uri Android. Aceasta este cea mai mare cifră de afaceri pe care am făcut vreodată pe orice platformă și cea mai mare parte pe care am deținut-o vreodată pe orice platformă. După ce am folosit două dispozitive Android 4.1 (Jelly Bean), Nexus 7 și Galaxy Nexus, pot spune în cele din urmă că sunt cool cu ​​Android. Încă mai prefer să am UI-ul HTC's Sense pe deasupra, totuși, și dacă pot obține asta, este o dulce glazură pe tort. Dispozitivele Android pe care le doresc cu adevărat sunt noile unități RAZR MAXX ale Motorola. Ai văzut viața bateriei acelor animale? Oh, cum mă doresc! De ce nu poate fi simplu viața?

Prima mea experiență cu Windows Phone pe HTC HD7 a fost superbă, dar limitările platformei m-au ținut departe de atunci. Pana acum. În timp ce nu există încă niciun mod USB de stocare în masă (sperăm că Microsoft va anunța acest lucru în octombrie), suportul pentru cardurile microSD ușurează această problemă. Am deținut numai 2 dispozitive Windows Phone 7 până în prezent. O mulțime de limitări anticipate au fost discutate acum în Windows Phone 8 și am în vedere în mod serios trecerea la Windows Phone ca platformă de alegere. Că Lumia 920 ma făcut sedus fără sfârșit. Cu toate acestea, cel mai devreme care se poate întâmpla este noiembrie. Bah! Asta e la câțiva ani lumină în mobil.

Aplicații de tranziție de la Symbian
Pe Symbian, am avut un sortiment de aplicații cu care am investit de-a lungul anilor. Acestea erau aplicații care trebuiau să aibă, care mi-au amplificat productivitatea. Din moment ce anunțul Platforma de ardere, nu am cumpărat aplicații pe alte platforme. Nu este din cauza lipsei de a încerca. Printr-un accident vascular cerebral în mâinile zeilor mobilului, modelul meu GTBank MasterCard a refuzat să lucreze în orice magazin de aplicații - BlackBerry AppWorld, Magazin Google Play și chiar Magazin Nokia unde nu aveam probleme. Îmi amintesc că am făcut câteva cumpărături în App Store-ul Apple, deși am folosit un card cadou pe care l-am cumpărat, dar așa cum am spus mai devreme, iOS este prea închis pentru mine. Ca atare, într-adevăr nu am investit în aplicații cu plată în niciun ecosistem mobil. Acest lucru va face mai ușor să fac alegerea mea în cele din urmă. Cine va sprijini piața nigeriană printre concurenți? BlackBerry deja are. Windows Phone rămâne de văzut. Dacă în cele din urmă nu voi obține acel entuziasm și sprijin pe care le-am dorit de la oricare dintre cele două, la ce să mă răzgândesc? În mod evident, nu par să aibă multe alternative la Android dacă vine vorba de asta, și va trebui să facă.

De asemenea, a citit: Samsung să-și lase personalul pe măsură ce vasele de sânge ale smartphone-ului se înrăutățesc

Unde va ajunge Mo? Android? Windows Phone? Mure? Sau ceva mai mic ca MeeGo sau Firefox OS? Știu că orice dispozitiv va mișca mâinile de pe HTC One X trebuie să fie bun și convingător. Push vine la o lovitură, frumusețea mea dulce alb Android și voi păstra pictura oraș roșu împreună, așa cum am făcut în ultimele câteva luni.

Un lucru este sigur: Vreau să fiu băiat fan. Vreau să rădăcinesc pentru o echipă. Cel mai bun lucru este că blogul despre mobilitate este acum deschis pentru toată lumea să publice, deci nu trebuie să încerc să acoper toate bazele. Toată lumea este liberă să se rădăcească pentru platforma aleasă de ei. Nu? Nu sunt în fotbal. Mobile este tot ce am, deci de ce să nu vă aruncați în aer și să vă aruncați cu toții așa?

Vreau să investesc în aplicații pe platforma mea de alegere. Vreau să dezamăgesc orice platformă care nu este preferată mea și să mă bat pe cineva care nu este suficient de inteligent pentru a fi în tabăra mea. Duh. Vreau să încep războaiele și războaiele cu flăcări, apoi să mă întorc și să râd din greu când flăcările se ridică și consumă totul în calea ei. Buhahahahaha * râsul maniacal se estompează în fundal *

Recomandat
Lasă Un Comentariu