Principal » general » Revista Mister Mobility privind modemul de bandă largă Airtel și serviciul 3.75G - Partea întâi

Revista Mister Mobility privind modemul de bandă largă Airtel și serviciul 3.75G - Partea întâi

general : Revista Mister Mobility privind modemul de bandă largă Airtel și serviciul 3.75G - Partea întâi

Airtel Nigeria a lansat recent serviciul lor de internet de 3, 75 G. La un eveniment mai recent, operatorul a anunțat o reducere a prețului modemului USB. La acelasi eveniment au fost scoase unitatile modemului si o cartelă SIM cu 200MB de date. Mobilitatea a fost reprezentată la eveniment și am ajuns și la pachetul gratuit.


Modemul USB este un dispozitiv Huawei E173 marca Airtel. Capabilități înțelept, suportă GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA și HSUPA cu o viteză maximă de download de 7, 2 Mbps. Există, de asemenea, suport SMS și un slot pentru card micro SD. Modemul este compatibil atât cu PC-uri Windows cât și cu Mac.

Modemul USB Airtel este compact, ușor și își face bine treaba. Interfața de conectare PC este bine făcută și ușor de folosit.

Am luat serviciul de internet Airtel 3.75G pentru o mișcare de spin în locația din Ojodu. Prima mea observație a fost că acoperirea 3G a fost slabă la sfârșitul meu. Semnalul a pornit între zero și o bară în cea mai mare parte. Am o linie personală Airtel în rezervă, am introdus-o într-un smartphone și am setat-o ​​numai la 3G. Aceleași rezultate: de la zero la o bară.

Bineînțeles, nu am putut face nici o răsfoire cu asta. Nici un fel. A trebuit să implor atât telefonul, cât și modemul la GPRS / EDGE înainte de a putea obține o conexiune care a funcționat. Navigarea prin EDGE pe Airtel a fost ușor de gestionat. Au fost perioade regulate de serviciu frustrant, dar am fost terminat.

Din fericire, povestea nu se termină acolo. La puțin timp după încercarea mea inițială a modemului și imediat după ce această revizuire fusese așteptată pentru publicare, semnalul Airtel 3G a primit un impuls și am început să înregistrez până la 4 bare la locația mea. Semnalul continuă să fluctueze și uneori să scadă la unul sau două bare, însă este o îmbunătățire semnificativă.

De asemenea, citiți: utilizatorii Kitkat pot obține performanță îmbunătățită Android L 'acum

Ca atare, voi face oa doua parte a acestei revizuiri care va fi publicată în următoarele zile. Nu vă trageți încă concluziile, deoarece acest lucru s-ar putea încheia bine.

Recomandat
Lasă Un Comentariu