Principal » general » Colecția curentă de smartphone a Mister Mobility: Introducere

Colecția curentă de smartphone a Mister Mobility: Introducere

general : Colecția curentă de smartphone a Mister Mobility: Introducere

Cei care urmăresc blogul despre mobilitate știu că avem o gamă de smartphone-uri disponibile în casă pe principalele platforme smartphone. Am decis că este un lucru bun să aveți întotdeauna un dispozitiv care să reprezinte fiecare dintre platformele smartphone disponibile, astfel încât am putea rămâne mereu în bucla lucrurilor de pe piața smartphone - upgrade-uri de OS, versiuni de aplicații și upgrade-uri și altele.

Am in prezent urmatoarele smartphone-uri in kitty:

  1. Palm Pre - WebOS
  2. iPhone 3GS - iOS 4.1
  3. Nokia E7 - Nokia Belle OS
  4. Samsung Galaxy S II - Android OS 2.3.5
  5. Nokia N9 - MeeGo OS 1.2
  6. Blackberry Bold Touch 9900 - BlackBerry OS 7.1

Am folosit fiecare dintre ele ca un dispozitiv principal pentru perioadele de revizuire și apoi s-au cernut și s-au stabilit să le utilizeze în conformitate cu preferințele mele.

Un număr de persoane mi-au cerut să scriu despre cum folosesc fiecare dintre ele și despre ce. Sună interesant, așa că am început să lucrez. Voi acorda câte un articol fiecărui dispozitiv după această introducere.

După cum puteți vedea din cele de mai sus, Bada OS și Windows Phone lipsesc de la linia de sus. Intenționăm să-i umplem cât mai curând posibil vaccinul pe măsură ce colaborăm cu partenerii noștri. Prin oferirea unei valori sau a celeilalte, suntem capabili să obținem uneori aceste dispozitive fără nici un cost sau cu sume foarte mici. Cum mergem blogul de mobilitate, deci purtați-ne cu noi. Babda și Windows Phone vor apărea aici în curând.

Deci ce crezi? Să ne distrăm - care dintre cele de mai sus ați alege și utilizați ca smartphone principal ?!

De asemenea, citiți: Skype pentru Symbian suportă acum noile telefoane Symbian și include o calitate îmbunătățită a apelurilor
Recomandat
Lasă Un Comentariu