Principal » general » Misterul mobilității se joacă în ploaie

Misterul mobilității se joacă în ploaie

general : Misterul mobilității se joacă în ploaie

Îți amintești articolul meu despre căldura persistentă din Lagos ?. Da, aia.

Păi, a fost insuportabil. Totuși, după-amiaza, norii întunecați s-au adunat brusc și cerurile s-au deschis. A fost un singur lucru în mintea mea - mergeți să jucați afară, așa cum am folosit acum mulți ani ca și copii.

Am îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și am înșurubat afară. Timp de câteva minute, pur și simplu am scăldat în frig, plutind ploaie. Unii vecini trebuie să fi întrebat ce a intrat în mine.

Vinați-l pe căldură!

Oricum, am scăldat, am dansat și am băgat în jur. Fiul meu a prins bug-ul și a ieșit din afară pentru a mă alătura. Avea o scurtă distracție, pentru că părintele din mine se teme că se va răcori. L-am trimis înapoi. L-am lăsat să vâneze în jurul casei pentru borcanul Mentholatum chiar acum, ca să poată freca.

Încă mai plouă, dar sunt înapoi acum. Înainte de a intra, am avut fiul meu să ia un pic de tata în ploaie. Era foarte bucuros. A fost prima dată când l-am lăsat să se ocupe de Samsung Galaxy S II (copiii mei știu să nu atingă telefoanele tatălui dacă nu a fost instruit special).

Cred că a făcut o treabă bună, având în vedere circumstanțele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu