Principal » general » Mister Mo examinează tableta Android Vantium m1

Mister Mo examinează tableta Android Vantium m1

general : Mister Mo examinează tableta Android Vantium m1


Am avut o unitate de revizuire a Vantium m1 cu mine de peste o săptămână acum și am pus-o prin pașii ei. Înainte de acum, am publicat deja o primă privire, și aici vă dau acum revizuirea completă.

Specificații rapide
- Dimensiuni: 190 x 117 x 12, 5 mm
- Greutate: 330g
- Afișaj: Ecran capacitiv cu afișaj multi-touch cu diagonală de 7 inchi de 800 × 480 pixeli
- Slot pentru cartele SIM: Suport pentru apeluri telefonice, SMS și 2G / 3G internet mobil
- Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, suport pentru banda dublă (2.4GHz, 5GHz)
- Mini USB2.0 (OTG) și adaptor USB2.0: suport pentru unități flash și modem / dong 3G
- AP mobil: Wifi Hotspot pentru partajarea internetului 3G
- Memorie: 512 MB (RAM), 8 GB (ROM) + slot microSD
Procesor: Procesor de 1, 5 GHz
- Baterie: acumulator litiu ion încorporat de 4.000mAh
- Camera: Cameră frontală: 0, 3 MP. Cameră spate: Cameră 2MP
- Browser: Browserul Google Chrome Android ™ Suport Adobe® Flash®
- Sistem de operare: Ice Cream Sandwich Android ™ 4.0.3

In cutie
- încărcător PIN de 2, 5 mm
- cablu mini-USB (încărcăturile M1 prin acest lucru, de asemenea)
- miniUSB-adaptor
- Manualul proprietarului
- Căști audio de 3, 5 mm

Software: experiență ICS pură
Modelul m1 rulează Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich (ICS), deci este foarte actualizat. Doar un număr foarte mic de tablete Android are ceva mai recent și singura versiune mai recentă este versiunea 4.1 (Jelly Bean).

Afişa
Diblurile capacitive de 7 inch funcționează bine. Cu toate acestea, nu fără câteva puncte slabe. În timp ce este utilizabil, nu este foarte luminos și unghiurile de vizualizare sunt slabe. Cu siguranță mi-a fost greu să folosesc în aer liber.

Aplicații preinstalate
WebSoft a făcut o treabă bună făcând-o ușor pentru oricine să ia un m1 și să înceapă să utilizeze fără a avea probleme în a merge la Magazin Play. Toate aplicațiile de bază sunt preinstalate. Există DStv Mobile, Facebook, Twitter, Manager de fișiere QuickOffice, Skype, alături de suita obișnuită de aplicații preinstalate Google, inclusiv Wifi Hotspot. Există, de asemenea, o mână de jocuri, inclusiv păsări supărat și asfalt5.

De asemenea, citiți: Experiența mea cu noile planuri de date GLO "ieftine"

Pentru majoritatea utilizatorilor, un Vantium m1 este bun pentru a merge chiar de la bootup.

Mass-media
Avem stocul media audio și video de la Android.

Redarea muzicii este în regulă. Calitatea sunetului este medie. nu este superb sau rău. Cu toate acestea, se pare că dispozitivul se străduiește să redea muzică fără probleme, în timp ce un alt proces greu funcționează unul lângă celălalt. De exemplu, redarea muzicii în fundal în timpul navigării în paginile web într-o stutter ocazional. Aparent, procesorul încearcă să ruleze fără probleme procesele. Voi comenta mai departe despre CPU în secțiunea Performanță de mai jos.

Există o cameră din spate de 2 megapixeli, precum și o cameră de 3 megapixeli orientată spre față. Amândoi muncesc, dar nu m-ar deranja prea mult cu ei. Calitatea imaginilor și a videoclipurilor nu înseamnă nimic de înfruntat, dar nu știu pe cineva care primește o tabletă din cauza camerei.

Stocare și conectivitate

Vantium m1 are stocare internă de 8 GB pentru utilizarea dvs., ceea ce este bine. De asemenea, are suport pentru USB-on-the-go printr-un adaptor inclus, permițându-vă să conectați unitatea flash USB sau o unitate hard disk externă auto-acționată pentru a muta fișiere fără probleme pe și în afara dispozitivului. A funcționat bine cu unitatea flash care a fost detectată automat o dată conectată.

Unitatea hard disk externă de 250 GB nu are propria putere și nu ar funcționa. De asemenea, m1 suportă modemuri USB de la rețelele GSM și CDMA, dacă vreți vreodată acest lucru.

De asemenea, suportă mouse-ul și tastatura USB. De fapt, Vantium m1 este cea mai apropiată tabletă față de o experiență de conectivitate completă pe care am văzut-o.

De asemenea, citiți: Nu am nevoie de o aplicație pentru asta

Există un port HDMI, precum și un slot TF card.

Nu există conectivitate Bluetooth disponibilă pe m1. Sincer, personal nu am ratat-o. Văd o tabletă ca înlocuitor netbook și nu folosesc Bluetooth pe netbook-ul meu.

Internet
M1 a luat cu ușurință punctul meu mobil wireless și toate funcțiile bazate pe internet au funcționat așa cum ar fi trebuit - email, navigare pe Internet și altele.

Aplicații pentru terțe părți
Magazinul Google Play este la bord și toate aplicațiile pe care le-am descărcat de acolo au fost instalate și au rulat fără probleme.

Performanţă
Am găsit m1 un pic laggy în uz. Veți observa acest lucru mai ales atunci când navigați pe web, deși nu există nici o zonă în care este complet absent. Se pare că procesorul de 1.5 GHz încearcă deseori să ruleze dispozitivul fără probleme. Sau este RAM de 512 MB sau o combinație a celor două?

Durata de viata a bateriei
Fiind un dispozitiv 3G, am constatat că durata de viață a bateriei nu este exact egală cu celelalte tablete de 7 inch pe care le cunosc. Nu este teribil, dar se scurge mai repede. Acest lucru este de înțeles, deoarece conexiunile 3G sunt cunoscute a fi descărcarea bateriei. Am maxim 4-5 ore de utilizare grea / constanta.

Disponibilitate și prețuri
Vantium m1 este disponibil pentru N49, 000 și puteți comanda online de aici.

concluzii
Vantium m1 este un efort bun și are o piață. Punctul său unic de vânzare este prezența USB-on-the-go. Abilitatea de a utiliza un dongle, precum și de a efectua apeluri și de a face SMS-ul este de asemenea acolo. În ceea ce privește conectivitatea, Vantium m1 este cel mai versatil comprimat pe care l-am examinat.

De asemenea, a citit: O furculiță Samsung de Android nu cel mai rău coșmar Google?

Dacă aveți nevoie de aceștia, acesta este dispozitivul la care trebuie să vă uitați. Desigur, are punctele sale slabe, după cum sa menționat deja în articol. Dar atunci, nu există dispozitive perfecte în existență.

Recomandat
Lasă Un Comentariu