Principal » general » Mister Mo examinează LG Optimus L3 E400

Mister Mo examinează LG Optimus L3 E400

general : Mister Mo examinează LG Optimus L3 E400

LG Optimus L3 E400 este un dispozitiv superb proiectat. În măsura în care pot spune, este cel mai bun smartphone Android cu buget pe piață. În plus, aceasta arată mai bine decât multe dispozitive mai costisitoare.

Design-ul său este încântător, cu curbe frumoase accentuând-o. Partea frontală este din plastic negru, încuiată într-un cadru de argint. Capacul din spate este un alb frumos, cu o secțiune texturate înconjurată de o zonă netedă și netedă. Acolo veți găsi camera de 3, 0 megapixeli și sigla LG.

Toate caracteristicile standard Android sunt acolo - 3G, tethering USB, hotspot WiFi, Gmail, email, browser web și altele.

LG Optimus L3 camera foto E400
L3 are o cameră de 3, 2 megapixeli fără bliț. Nu vă așteptați să faceți fotografii bune cu acest copil. Dar, în bună lumină, este acceptabil. Ceea ce mă conduce la afișajul de pe unitate.

Afișajul LG Optimus L3 E400
Fiind un dispozitiv low-end, afișajul nu este fantastic. Rezoluția este de numai 240 x 320 pixeli. Deoarece este de asemenea mare la 3, 2 țoli, imaginile apar în pixelat. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să vedeți calitatea reală a imaginilor pe care le luați pe E400, trebuie să le transmiteți sau să le transferați pe un dispozitiv cu un afișaj mai bun. Fotografiile dvs. vor arăta mult mai bine.

LG Optimus L3 E400 Multimedia
Ceea ce avem aici sunt stocurile de muzică și playere video Android. Calitatea audio a redării muzicii nu este nimic de înțeles. Și volumul nu este grozav. Redarea video este de asemenea de bază și sunt acceptate numai cele mai elementare formate video.

De asemenea, citiți: 5 aplicații pe care le-aș dori să le creeze dezvoltatorilor nigeriani

LG Optimus L3 E400 Performanță
Procesorul de 800 MHz pare destul de capabil să manipuleze E400 fără probleme în cea mai mare parte. Ca de obicei, pe majoritatea dispozitivelor Android, în galerie, imaginile necesită ceva timp pentru încărcare, dar nimic groaznic.

LG Optimus L3 E400 Durata de viață a bateriei
Dacă există un motiv excepțional, în afară de alte motive bune pentru a iubi E400 pe care l-am văzut deja, este viața bateriei. Ambalarea unei baterii de 1.500 mAh, acesta este smartphone-ul Android pentru persoanele care nu doresc să-și alăpteze telefoanele printr-o zi de utilizare.

LG Optimus L3 E400 Concluzie
Imaginea de mai jos: Optimus L3 E400 lângă Samsung Galaxy Pocket.

LG Optimus L3 E400 este un câștigător. Nu am dat peste un smartphone ieftin de genul asta din când în când. Pur și simplu bate toate cutiile frumos. După cum sa spus deja în comparația mea anterioară cu preț scăzut pentru Android, E400 este smartphone-ul Android pentru bugete. Citez:

În general, pe hârtie, LG Optimus L3 E400 este micul tip pe care să-l învingi. Dispune de cel mai bun aspect, cel mai mare afișaj și de bateria albă, păstrând în același timp viteza cu ceilalți în alte caracteristici, cu excepția memoriei încorporate, în care Pocket-ul o face.

În utilizarea reală, acest Optimus nu distrează ceea ce este pe hârtie. Și la un preț confortabil de N19, 500, E400 este o valoare serioasă pentru bani. Foarte recomandat.

Mo Evaluări
Clasa: smartphone low-cost. Scor: 9/10

Recomandat
Lasă Un Comentariu