Principal » general » Dl Mo primește versiunea 4.1 de actualizare a zilei de naștere

Dl Mo primește versiunea 4.1 de actualizare a zilei de naștere

general : Dl Mo primește versiunea 4.1 de actualizare a zilei de naștere

Familia homo sapien și homo superior cunoscute pentru dvs. ca Mister Mobility au primit astăzi o actualizare de software pentru ziua de naștere la versiunea 4.1. Ultima actualizare pe care a primit-o a fost 4.0 exact un an în urmă, pe 10 aprilie 2013.

De asemenea, am fost informați că pe lângă doamna Mo tratate special, alte Mobilistas au trimis loturi de prăjituri și bijuterii la domiciliul domnului Mo. Tortul din fotografia de mai sus este un caz. Mister Mo Twitter TL și canalele de mesagerie au fost abuzz toată dimineața cu familia, prietenii și fanii să intre în contact pentru a-i doresc o zi de naștere fericită.

Aici, la MOBILITATE, suntem binecuvântați să avem o astfel de binecuvântare ca parte a acestei generații. Ne bucurăm că există alții care sunt de acord cu noi:

La mulți ani, @ Mister_Mobility. Esti respectat. O icoana. O inspirație. Dorind U & fam, mult mai multe binecuvântări

- Zuma (@spacyzuma) 10 aprilie 2014

La mulți ani @ Mister_Mobility tnx 4 fiind d. dragoste U mare

- Kaylese-Smyles Emele (@Kay_smyles) 10 aprilie 2014


Blogul MOBILITY a primit de asemenea o laudă bine meritată:

La multi ani @Mister_Mobility. Blogul Ur este unul dintre cele mai bune bloguri din Nigeria. Și eu sunt un fan de dulap. Dumnezeu să vă binecuvânteze u, întotdeauna.

- JustJude (@egbas) 10 aprilie 2014


În știri legate de aceasta, unele "elemente nemulțumite" și "detractori" folosesc această ocazie pentru a încerca să strică libertatea domnului Mo pe aceste străzi. Iată un exemplu al uneia dintre ele:

Un domn și un octogenarian @ Mister_Mobility el preferă scena mergând la un secol acum, cu puterea de 50 de ani vechi Happy birthday

- Olumuyiwa Olumide (@MrEnclave) 10 aprilie 2014

De asemenea, citiți: programul de instalare CyanogenMod oficial disponibil acum pe Google Play

Vă asigurăm că nu există niciun element al adevărului în afirmația că domnul Mo este un octogenar. Uneori, oamenii care conduc baruri au prea mult de băut ...

Recomandat
Lasă Un Comentariu