Principal » general » MiniBrowser Mobile ajunge la versiunea 3.0

MiniBrowser Mobile ajunge la versiunea 3.0

general : MiniBrowser Mobile ajunge la versiunea 3.0

MiniBrowser Mobile este una dintre acele aplicații Qt elegant pentru dispozitivele Symbian ^ 3. Este un browser rapid minimalist. Am folosit versiunea 2.0 pe E7 acum câteva luni.

De altfel, de curând am făcut o aventură Qt. Ce vreau sa spun prin asta? Am decis să adopte aplicațiile Qt ca opțiuni preferate. Ca atare, dacă o aplicație pe E7 are o alternativă Qt 3rd party, descarc, instalez și utilizez acea aplicație Qt ca aplicație implicită pentru sarcina specifică.

Din câte știu, MiniBrowser Mobile este singurul browser mobil pentru terțe părți pentru Symbian, care este construit cu Qt, deci în prezent este browserul pe care îl folosesc pe smartphone-ul meu.

MBM a sosit oferind navigare în tab-uri, completare automată a formularelor, opțiune pentru încărcarea paginilor web în modul mobil și poate alege automat punctul de acces implicit al telefonului.

În plus, există marcaje, istoric, adblock, derulare kinetică, completare automată a barei de adrese, zoom și modul ecran complet.

Versiunea 3.0 a adus unele îmbunătățiri semnificative, inclusiv următoarele:
- Derulare mai ușoară
- Atingere multiplă
- Imagini pornire / oprire
- Javascript pornit / oprit
- Mențineți meniul Autohide atunci când navigați, de exemplu, ecran complet automat

În toate, MBM oferă o interfață uimitoare de utilizator și încearcă să iasă din drum cât mai mult posibil. De asemenea, este mult mai rapid decât browserul Nokia încorporat. Din păcate, atunci când măriți imaginea, nu există nicio reflow.

Dacă doriți ceva diferit de Opera Mobile și Opera Mini, MiniBrowser Mobile este o alternativă bună. Este mai mic în amprentare și foarte eficient din punct de vedere al resurselor.

MiniBrowser Mobile este disponibil pentru descărcare de pe Ovi / Nokia Store.

De asemenea, citiți: Brace Up !! Snapdragon 820 este ultimul procesor din oraș
Recomandat
Lasă Un Comentariu