Principal » general » Microsoft Windowsphone 7 și sistemul de operare Windows Embedded; Este un eșec înainte de a începe de fapt?

Microsoft Windowsphone 7 și sistemul de operare Windows Embedded; Este un eșec înainte de a începe de fapt?

general : Microsoft Windowsphone 7 și sistemul de operare Windows Embedded;  Este un eșec înainte de a începe de fapt?

Hot pe web duminică de la Mobile-review.com și PocketGamer.biz este un articol de știri interesant despre strategia mobilă a Microsoft. PocketGamer.biz a raportat că Microsoft le-a convins să-și vândă jocurile pe platforma Windowsphone 7 a Microsoft. PocketGamer a declarat în termeni clari că "Microsoft se adresează dezvoltatorilor iPhone de succes, oferindu-le cash în avans pentru a-și porta jocurile pe noua platformă". PocketGamer a descris suma financiară implicată ca fiind "substanțială", dar nu a fost tentată în niciun fel.

Microsoft încearcă în mod clar să realizeze robustețea magazinului de aplicații Apple, care este una dintre atracțiile majore ale iPhone-ului. Microsoft oferă astfel dezvoltatorilor să plătească pentru a-și re-inginiza jocurile și eventual alte aplicații pentru a fi compatibile cu ecosistemul lor Windowsphone. Această strategie este interesantă și demnă de remarcat deoarece oferă o oarecare perspectivă asupra unei părți din Strategia de Afaceri a companiei Redmond.

"Magazinul de aplicații pentru iPhone a fost un succes monumental pentru Apple și o mare parte a acestui succes a fost alegerea mare a titlurilor de joc de calitate disponibile", spune Mobile-Review. Ceea ce arată acest lucru este că Microsoft are o sarcină dificilă de a supraviețui, în special văzând că dezvoltatorii nu sunt doar ispitiți chiar și de o sumă "substanțială" de bani în avans.

Din punct de vedere realist, procesul de conversie al unei aplicații iPhone la o aplicație Windowsphone 7 este un proces dificil care implică o mulțime de resurse. În lumina acestor aspecte, niciun dezvoltator nu va prelua acest loc de muncă ușor, indiferent de stimularea monetară "substanțială". Aplicațiile iOS se bazează pe obiectivele C, C, C ++ sau JavaScript executate de motorul iPhone OS WebKit, în timp ce aplicațiile Windowsphone 7 sunt scrise cu Silverlight sau C #.

De asemenea, citiți: Gadgeturile bugetare se prezintă la un cost

Sugestia mea este că, în loc să îi induc pe dezvoltatori Microsoft, aceștia ar trebui să facă platforma Windowsphone 7 impecabilă, cu un nivel ridicat de interfață UI, conformitatea cu întreprinderile și recursul în masă. Dacă telefonul însuși este bun, cu vânzări extrem de bune, depășind iPhone-ul, Android și Blackberry (Nokia are prea multă distanță), atunci nu este nevoie să convingă dezvoltatorii să creeze aplicații pentru ei. Dezvoltatorii ar trupa doar acolo, iar Microsoft poate suna atunci.

O alta optiune este ca, din moment ce Microsoft are buzunare DEEP, ei pot oferi doar dezvoltatorilor oferte mai mari pentru a le induce. Cred că toată lumea are un preț, mai ales dacă prețul este și mai "substanțial".

Recomandat
Lasă Un Comentariu