Principal » general » Microsoft dezvăluie Windows Phone 7 Series

Microsoft dezvăluie Windows Phone 7 Series

general : Microsoft dezvăluie Windows Phone 7 Series

BARCELONA, Spania - 15 februarie 2010 - Astăzi la Mobile World Congress 2010, CEO-ul Microsoft Corp Steve Ballmer a prezentat următoarea generație de telefoane Windows®, Windows Phone 7 Series. Cu această nouă platformă, Microsoft oferă o abordare proaspătă pentru software-ul telefonului, distins prin designul inteligent și experiențele cu adevărat integrate care aduc la suprafață conținutul pe care îl interesează oamenii de pe Web și aplicații. Pentru prima dată, Microsoft va reuni jocurile Xbox LIVE și experiența muzicală și video Zune pe un telefon mobil, exclusiv pe Windows Phone 7 Series. Partenerii au început deja să construiască telefoane; clienții vor putea achiziționa primele telefoane din magazine până în sărbătoare 2010.

"Astăzi, sunt mândră să introduc Windows Phone 7 Series, următoarea generație de telefoane Windows", a declarat Steve Ballmer, director executiv la Microsoft. "Într-o piață aglomerată, plină de telefoane care arată la fel și fac aceleași lucruri, am provocat echipa să ofere un alt fel de experiență mobilă. Windows Phone 7 Series marchează un punct de cotitură către telefoane care reflectă cu adevărat viteza vieții oamenilor și nevoia lor de a se conecta la alte persoane și la tot felul de experiențe fără întreruperi ".

Proiectat pentru Life in Motion
Cu Windows Phone 7 Series, Microsoft adoptă o abordare fundamental diferită a software-ului telefonului. Designul inteligent începe cu un nou sistem de design holistic, care informează fiecare aspect al telefonului, de la aspectul și mișcarea atrăgătoare a acestuia la funcția și integrarea hardware. Pe ecranul de pornire, actualizările dinamice "dale vii" afișează direct utilizatorii în timp real, rupând mucegaiul de pictograme statice care servesc drept pas intermediar pe calea către o aplicație. Creați o țiglă de prieten și utilizatorul obține o vizualizare lizibilă și actualizată a celor mai recente imagini și postări ale prietenului dvs., doar dacă vă uitați la Start.

De asemenea, citiți: Debunking Mitul Megapixel

Fiecare telefon din seria Windows Phone 7 va veni cu un buton hardware dedicat pentru Bing, oferind acces cu un singur clic pentru a căuta de oriunde din telefon, în timp ce o implementare specială a căutării Bing oferă rezultate specifice intentului, oferind cele mai relevante rezultate Web sau locale, în funcție de tipul de interogare.

Windows Phone 7 Series creează un set de experiențe integrate de neegalat pe un telefon prin intermediul hub-urilor Windows Phone. Hub-urile reunesc un conținut conex de pe Web, aplicații și servicii într-o singură vizualizare pentru a simplifica sarcinile obișnuite. Windows Phone 7 Series include șase hub-uri construite pe teme specifice care reflectă activități care contează cel mai mult pentru oameni:

Oameni . Acest hub oferă o experiență socială atrăgătoare, reunind un conținut relevant bazat pe persoana respectivă, inclusiv feedurile sale live din rețelele sociale și fotografiile. Acesta oferă, de asemenea, un loc central din care să postați actualizările Facebook și Windows Live într-un singur pas.

Imagini . Acest hub facilitează partajarea imaginilor și a videoclipurilor într-o rețea socială într-un singur pas. Windows Phone 7 Series reunește, de asemenea, fotografiile unui utilizator prin integrarea cu Web și PC-ul, făcând telefonul locul ideal pentru vizualizarea întregii imagini și a unei colecții video a unei persoane.

Jocuri . Acest hub oferă prima și singura experiență oficială Xbox LIVE pe un telefon, inclusiv jocurile Xbox LIVE, feed-ul Spotlight și abilitatea de a vedea avatarul jucătorului, Realizări și profilul gamerului. Cu peste 23 de milioane de membri activi din întreaga lume, Xbox LIVE deblochează o lume de prieteni, jocuri și divertisment pe Xbox 360 și acum și pe Windows Phone 7 Series.

De asemenea, ați citit: Ați actualizat telefonul Windows Phone 8.1?

Muzică + Video . Acest hub creează o experiență incredibilă în mass-media, care aduce cele mai bune funcții ale lui Zune, inclusiv conținut de pe PC-ul unui utilizator, servicii muzicale online și chiar și un radio FM încorporat într-un singur loc simplu, care se referă la muzică și video. Utilizatorii își pot transforma experiența media într-o experiență socială cu ajutorul lui Zune Social pe un PC și pot să-și împărtășească recomandările media cu iubitorii de muzică asemănătoare. Experiența de redare este bogată și ușor de navigat și scufundă ascultătorul în conținut.

Marketplace . Acest hub permite utilizatorului să descopere și să încarce cu ușurință telefonul cu aplicații și jocuri certificate.

Birou . Acest hub aduce experiența familiară a celui mai important software de productivitate din lume la telefonul Windows. Cu acces la Office, OneNote și SharePoint Workspace toate într-un singur loc, utilizatorii pot citi, edita și partaja documente cu ușurință. Cu puterea suplimentară a Outlook Mobile, utilizatorii rămân productivi și actualizați în timp ce se află în mișcare.

Disponibilitate
Partenerii din întreaga lume s-au angajat să includă Windows Phone 7 Series în planurile lor de portofoliu. Aceștia includ operatorii de telefonie mobilă AT & T, Deutsche Telekom AG, Orange, SFR, Sprint, Telecom Italia, Telefónica, Telstra, T-Mobile SUA, Verizon Wireless și Vodafone și producătorii Dell, Garmin-Asus, HTC Corp., Sony Ericsson, Toshiba și Qualcomm Inc. Primele telefoane vor fi disponibile până în sărbătorile din 2010. Clienții care doresc să primească informații suplimentare despre Windows Phone 7 Series și să fie notificați atunci când sunt disponibili se pot înregistra la //www.windowsphone7series.com.

Pentru a viziona reluarea completă a conferinței de presă a lui Steve Ballmer la Mobile World Congress și pentru a experimenta Windows Phone 7 Series printr-un demo de produs online, cititorii pot vizita //www.microsoft.com/news/windowsphone.

Citește și: Fotografii: Pliris BlazeX și Blaze + side-by-side


Imaginea din partea de sus a paginii este o fotografie a noului ecran de pornire WP7. Aici este o demonstrație video a caracteristicilor seriei Windowsphone 7.


Gandurile noastre:
Adoptarea și îmbunătățirea interfeței zune pentru WP7 este o mișcare bună.

Ne place conceptul de hub-uri. Sună intuitiv și sperăm că este bine implementat. În loc să trebuiască să derulați între aplicații, pur și simplu mergeți la un hub pentru aplicații și servicii conexe. De exemplu, în loc să trebuiască să căutați aplicația de radio FM, pur și simplu mergeți la hub Music + Video. Orice altă sursă de video și muzică este integrată acolo. Inteligent.

Microsoft pare să se îndrepte în direcția cea bună cu WP7. Acum, trebuie doar să așteptăm până la sfârșitul anului pentru primele dispozitive.

Recomandat
Lasă Un Comentariu