Principal » general » Microsoft lansează Office Apps Mobile gratuit pe iOS și Android

Microsoft lansează Office Apps Mobile gratuit pe iOS și Android

general : Microsoft lansează Office Apps Mobile gratuit pe iOS și Android

Este destul de interesant să aud că Microsoft Office este acum liber să utilizeze pe platforme mobile. Inițial, aplicația a solicitat un abonament Office365 înainte de a putea face ceva semnificativ. Cu excepția cazului în care doriți să îl utilizați ca simplu vizualizator de documente fără nicio modificare sau crearea de capabilități, aplicația a fost practic inutilă pe aceste două platforme.

Cu această nouă mișcare făcută de Microsoft, acum puteți crea și edita documente gratis pentru aplicațiile Office pentru Androids, iPhones și iPads fără un abonament plătit Office. Acest lucru face, prin urmare, aplicația pe Android și iOS pe par cu omologul Windows Phone.

Această mișcare este derutantă, deoarece suita de aplicații Microsoft Office este aparent un producător de bani credincios pentru companie. Oferirea gratuită pe dispozitivele mobile pare a fi o denumire defăimată. Poate că a fost făcut pentru a diminua amprentele, concurenții liberi precum WPS Office au asupra utilizatorilor sau poate că au o minte mai mare.

Potrivit postării pe blog:

"Cu Office pe aproape fiecare dispozitiv, este incredibil de important pentru noi ca clienții să aibă o experiență consistentă și capacitatea de a face mai mult - oriunde și peste tot. Prin urmare, începând de astăzi, utilizatorii pot crea și edita conținut de birou pe dispozitive iPhone, iPad și, în curând, tablete Android care utilizează aplicații Office fără un abonament Office 365 ".

În ciuda postului de blog bine redactat, ar trebui să notăm și restricțiile pe care le aduce înainte de a lansa tobe și de a se grăbi să descarce:

  • Este gratuit numai pentru uz personal / personal, pe un singur dispozitiv pe cont de utilizator. Ramane un serviciu premium pentru utilizatorii comerciali / comerciali.
  • Documentele salvate pe OneDrive for Business, SharePoint sau Dropbox for Business nu pot fi accesate fără un abonament Office365.
  • Funcțiile avansate de editare, cum ar fi WordArt, activarea sau dezactivarea modificărilor pieselor, afișarea prezentatorului în documente PowerPoint și modul peisaj se află în afara ferestrei. Dacă doriți ceva dincolo de editare de zi cu zi de bază, sunteți așteptat să tuseți banii. Funcțiile premium ale unui document editat anterior pot fi utilizate, dar nu sunt activate. PCWorld îl afișează mai detaliat.
Citește și: Ne îndreptăm spre o lume bi-polare mobilă?

Limitările de mai sus ar putea să nu fie o problemă pentru majoritatea. Dacă sunteți interesat, descărcați / actualizați aplicația de pe iDevice sau creați un cont pentru previzualizarea pe dispozitivul Android pentru a vă bucura de noul Office. Spuneți-ne ce credeți despre asta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu