Principal » general » Politica Microsoft în Windows Phone 7 Series

Politica Microsoft în Windows Phone 7 Series

general : Politica Microsoft în Windows Phone 7 Series

Este bine să apreciem Microsoft și telefonul cu ferestre 7 care pare a fi un marketing anormal. Nu este secretul nimănui că telefoanele mobile de la Windows s-au descurcat prost în vânzările de la recente. Odată cu apariția iphone și android în lumea telefonului mobil, averea ferestrelor mobile a scăzut și mai mult.

Pentru a înțelege politica Microsoft de a se evalua în mod competitiv împotriva acestor "dușmani", trebuie să apreciem lumea diametral opusă a smartphone-ului Google Android și a Apple iPhone. Una este închisă, iar cealaltă este open source. Unul a definit produse oferite și produse de calitate garantate în toate unitățile de retail ale dispozitivelor mobile, în timp ce cealaltă are un sistem puternic de operare, dar și produse omniprezente.

Apple consideră că utilizatorii ar trebui să aibă aceeași interfață de utilizator pe dispozitivul lor. Acest sistem de operare poate fi astfel utilizat pe dispozitive similare ca parte a unui ecosistem mare de produse Apple. Pe de altă parte, Android oferă o abordare solidă open-source a gamei lor puternice de dispozitive Smartphone, iar mulți producători au dreptul să le modifice și să le folosească la voia lor.

Puteți vedea, într-o anumită situație, Samsung, HTC și chiar și Acer, adăugând propriul UI pe partea de sus a sistemului de operare Android. Deci, atunci când cumperi un produs Android, nu poți prezice la 100% precizia ceea ce primești în termeni de funcționalitate sau de interfața cu utilizatorul. Un telefon Android Samsung poate fi diferit în operabilitate de la un dispozitiv Android sau de la Motorola. Chiar și o aplicație Android care rulează bine într-un telefon HTC, de exemplu, nu reușește să lanseze pe un telefon Android Motorola. Poate că Microsoft dorește să evite acest lucru!

Acum, Microsoft dorește să reglementeze și să aplice cu strictețe un standard minim pentru telefonul Windows 7. Ei vor să folosească modelul descris mai sus pentru iPhone Apple în seria Windows Phone 7. Ei doresc să aibă un ecosistem închis complet, chiar și cu un magazin de aplicații, cunoscut sub numele de piața telefonului cu ferestre 7, unde puteți cumpăra aplicații monitorizate, asemănătoare formatelor Apple Store Store.

De asemenea, citiți: Am pus Lenovo A6000 la testul 4G

Ei doresc o situație în care, dacă cumperi un telefon cu ferestre de la Samsung în Lagos, Nigeria și cumperi un alt telefon Windows de la HTC în Marea Britanie, vei avea aceeași experiență de utilizator și poți anticipa că UI, funcționalitatea și aplicațiile similare ar fi difuzate ambele telefoane impecabil.

Merit
Una dintre problemele cu care se confruntă ferestrele mobile este aceea care se poate ascunde mai târziu la platforma Android. Aceasta este o problemă inerentă în sistemul de operare open source, care este o lipsă de standardizare. Și, eventual, universalitate. Cu această nouă abordare a Microsoft, ei intenționează să producă uniformitate în produsele lor și, probabil, vor asigura și o asigurare a calității.

Când cumpărați un telefon mobil Windows, sunteți sigur de memoria RAM minimă (256 MB), de memoria construită (de cel puțin 8 GB), de cardul de memorie eliminat, de una dintre cele trei cerințe hardware și de a putea fi actualizată prin intermediul firmware-urilor ulterioare. Există, de asemenea, un magazin de aplicații reglementat de calitate, în care aplicațiile de la producătorii terți sunt examinate și aprobate în format Apple Store. Microsoft promite chiar și o abordare mai deschisă la magazinul de aplicații.

Acest sistem îi servește și pe partenerii lor de întreprindere. Nu este nimic mai bun decât consecvența în utilizatorii lor de afaceri. Utilizatorii principali ai întreprinderilor de afaceri vor avea la dispoziție diferiți producători și aplicații ale unor terțe părți, asigurându-se că vor obține un singur sistem de operare, același interfață utilizator și interoperabilitatea aplicațiilor, indiferent de sursa seriei Windows Phone 7.

Deficiențele
Această încercare a companiei Microsoft de a revizia sistemul său de operare nu este fără critici, deși în mod direct. Pentru unul, nu este vorba doar de actualizare și repoziționare, ci de preferințele utilizatorilor și clienților.

Această politică nouă are controverse, deoarece Microsoft în zelul lor de a aduce noul lor sistem de operare, s-au aruncat cu capul în jos în ea, și au ignorat unele dintre greșelile rivalului arc, Apple. Din motive de simplitate, acest lucru va fi enumerat mai jos:

De asemenea, citiți: testele Huawei GR3 4G

1. Fără lansare multi-tasking. Microsoft nu dorește să includă multi-tasking ab initio în WMP 7 pentru a emula această funcție a iPhone-ului și pentru simplitate. Indiferent dacă este vorba de îmbunătățirea duratei de viață a bateriei sau doar de o interfață simplă, nu s-au dat motive oficiale la evenimentul MIX. Nu cu mult timp în urmă, iPhone-ul Apple a fost criticat pentru lipsa de multi-tasking și din intensitatea acestui lucru a fost clar că utilizatorii iubesc această caracteristică. De ce ar trebui să ignore Microsoft, cum ar fi o caracteristică uluitoare, este greu de apreciat.

2. Nici o cartelă de memorie care nu poate fi scoasă. Acest lucru este explicativ.

3. Nu copiați și lipiți; chiar și iPhone a corectat acest neajuns în sistemul lor de operare 3.0. Actualizați.

4. Fără blitz în browser; Lipsa de blițuri mă deranjează. De fapt, au fost capabili să pună silverlight (versiunea Microsoft de Flash) în OS și UI, dar să o excludă în cea mai importantă zonă care avea importanță care era browserul de internet mobil.

5. Magazin Apps bine reglat; acest lucru poate servi ca o forță, precum și o slăbiciune. Magazinul de aplicații Apple a fost criticat pentru lipsa de deschidere. Să vedem dacă acest lucru nu ar fi cazul în cazul pieței WMP 7.

6. mediul sau ecosistemul închis; Există mulți oameni care iubesc sistemul Apple închis. Alții preferă deschiderea și configurația transportatorului / producătorilor unui sistem de operare existent. Acesta este motivul pentru care cei de la IG (cu respectul) vor prefera să jailbreak iPhone-ul lor pentru a obține o configurabilitate crescută de utilizator. Dar, indiferent de modelul pe care îl alegeți, cel mai important lucru pe care un utilizator îl poate prefera poate fi asigurarea calității și interfața de utilizator similară și ușurința de utilizare în toate sistemele de operare ale unui singur produs.

Nu trebuie să începi să înveți din nou și să stăpânești interfața de utilizator a unui telefon Android și a unui telefon mobil Windows, de fiecare dată când schimbi un producător. Eu, eu prefer o interfață de utilizator închisă dar asigurată de calitate. La fel ca PC-ul Windows 7 de exemplu. Este închis de exemplu, dar acceptă atât de multe aplicații / aplicații terță parte.

De asemenea, citiți: Feriți-vă de actualizarea Windows atunci când Tethering

Fie că cumpărați Windows 7 de la Dell sau Acer sau HP, știți ce ați cumpărat. Acesta are un singur sistem de operare și un UI în toate și software-ul similar va rula în mod similar în toți cei trei producători. Poate că asta urmărește Microsoft. Dar atunci, ei nu ar trebui să infecteze sistemul de operațiuni!

Concluzie
Dispozitivele noi care rulează WMP 7 nu vor ieși până la "Vacanțe". Poate că este prea devreme pentru a spune dacă Microsoft are un câștigător în mâinile sale. Dar este suficient să spunem că politica lor are merite și dezavantaje. Microsoft a creat o platformă ușor de folosit și, de asemenea, a eliminat interfața uimitoare a ferestrelor mobile. Ei doresc să încerce să creeze un model mobil de succes, în conformitate cu modelul de sistem de operare PC.

Sistemul de operare WMP este suficient de simplu și permite dezvoltatorilor să facă aplicații bune pentru terți. IPhone-ul a fost criticat inainte, dar si-au imbunatatit treptat caracteristicile si se imbunatatesc si se vand in continuare. Poate că Microsoft va tracta aceeași linie dacă are un interfață uimitoare și fluidă ca iphone.

Gustul budincului este în mâncare și poate ar trebui să așteptăm și să vedem cum se întâmplă acest lucru. Ce va ajuta cu siguranță Microsoft va fi îmbunătățirea în continuare a caracteristicilor cu ultima versiune de firmware sau OS. Dacă politica lor este bine gândită și dacă oferă servicii de asistență pentru clienți compatibile, am putea avea un câștigător în mâinile noastre.

Recomandat
Lasă Un Comentariu