Principal » general » Microsoft Kin - O altă fragmentare a Windows Phone

Microsoft Kin - O altă fragmentare a Windows Phone

general : Microsoft Kin - O altă fragmentare a Windows Phone

La început, am avut Windows Mobile. Apoi a venit de-a lungul Windows Phone 7 și am crezut că a fost tot. Dar aproape toată lumea a uitat achiziția anterioară de către Microsoft a companiei Danger, compania din spatele telefoanelor Sidekick.

Ceea ce a făcut Microsoft acum este crearea unui nou telefon Windows® conceput special pentru persoanele care își navighează în mod activ viața socială. Ceea ce a fost denumit în mod serios "Proiectul Pink" a fost descoperit oficial ca KIN.

KIN este o nouă experiență socială de la Microsoft Corp, care combină telefonul, serviciile online și PC-ul. Proiectat pentru consumatorul conectat social și cu caracteristici unice, cum ar fi Spot, Loop și Studio, KIN vă ajută să navigați în viața socială. Reunește cine și ce vă place într-un mod cu totul nou.

KIN este un produs al colaborării dintre Microsoft, Sharp, Verizon Wireless și Vodafone.

De pe site-ul Microsoft:

REDMOND, Wash - 12 aprilie 2010 - Microsoft Corp. a anunțat astăzi KIN, un nou telefon Windows® conceput special pentru persoanele care își navighează în mod activ viața socială. Prin viata prin parteneriate cu Verizon Wireless, Vodafone si Sharp Corporation, KIN este proiectat pentru a fi experienta sociala care imbina telefonul, serviciile online si PC-ul cu experiente noi, numite Loop, Spot si Studio. KIN va fi disponibilă exclusiv de la Verizon Wireless în SUA începând cu luna mai și de la Vodafone în toamna aceasta în Germania, Italia, Spania și Regatul Unit.

KIN este o nouă experiență socială de la Microsoft Corp, care combină telefonul, serviciile online și PC-ul.

"În strânsă colaborare cu partenerii noștri, am văzut o oportunitate de a crea o experiență mobilă doar pentru această generație socială - un telefon care vă permite să vă împărtășiți ușor momentului vieții dvs.", a declarat Robbie Bach, președintele diviziei Entertainment and Devices din Microsoft . "Am construit KIN pentru persoanele care trăiesc pentru a fi conectate, împărtășite, exprimate și relaționate cu prietenii și familia lor. Această generație socială dorește și are nevoie de mai mult de la telefon. KIN este singurul loc pentru a obține lucrurile care vă interesează de cei cărora le pasă mai mult. "

Un nou tip de telefon social
Cu KIN, rețelele sociale sunt construite în structura telefonului. KIN are o interfață distractivă și simplă, care este destinată să ajute oamenii să publice revista vieții lor, făcând oamenii și lucrurile pe care le iubesc concentrarea, mai degrabă decât meniurile și icoanele. Designul unic de hardware a fost dezvoltat în parteneriat cu Sharp pentru a crea un nou tip de telefon social. Există două modele numite KIN ONE și KIN TWO. Ambele telefoane dispun de un ecran tactil și de o tastatură glisantă. ONE este mic și compact, făcând o potrivire perfectă pentru un buzunar și operarea cu o singură mână. Două au un ecran și o tastatură mai mari, în plus față de mai multă memorie, o cameră cu rezoluție mai mare și abilitatea de a înregistra video de înaltă definiție. Camerele de 5 megapixeli și 8 megapixeli sunt concepute pentru utilizarea în condiții de iluminare scăzută, cu stabilizare a imaginii și un blitz luminos LumiLED.

Noul mod de a împărtăși
Ecranul de start al telefonului este numit Loop KIN, care este întotdeauna actualizat și mereu în funcțiune, arătând toate lucrurile care se întâmplă în lumea socială a cuiva. KIN reunește în mod automat feedurile de la companii Microsoft și de la terțe părți, cum ar fi Facebook, MySpace și Twitter, într-un singur loc, ceea ce face mai ușor conectarea. Clienții pot, de asemenea, să aleagă persoanele preferate, iar KIN va prioritiza în mod automat actualizările de stare, mesajele, fluxurile și fotografiile. O altă caracteristică unică, spotul KIN este un nou mod de a împărtăși oamenilor ceea ce se întâmplă în lumea lor. Îi permite să se concentreze mai întâi asupra oamenilor și a lucrurilor pe care doresc să le împărtășească mai degrabă decât a aplicației specifice pe care doresc să o utilizeze. Videoclipurile, fotografiile, mesajele text, paginile web, actualizările de locație și de stare sunt partajate pur și simplu prin glisarea acestora într-un singur loc pe telefon numit Spot. Odată ce toți oamenii și conținutul sunt la fața locului pentru a le împărtăși, consumatorul poate alege cum să împărtășească și să înceapă difuzarea.

Telefonul dvs., pe Web
Studio KIN este telefonul dvs. online. Aproape tot ce este creat pe telefon este disponibil în cloud de la orice browser web. Fotografiile și videoclipurile sunt eliberate din limitele telefonului și prezentate într-o cronologie vizuală online, astfel încât acestea să fie ușor de vizualizat și partajate. Studiul KIN sprijină în mod automat textele, istoricul apelurilor, fotografiile, videoclipurile și contactele și găzduiește un jurnal digital personalizat, astfel încât este ușor să reveniți la timp pentru a retrăi un weekend nebun sau o zi de naștere recentă. Studio KIN oferă clienților săi tonuri de spațiu de stocare pentru a păstra toate fotografiile, videoclipurile, contactele și textele, astfel încât acestea să nu aibă niciodată spațiu pe telefon și să-și piardă memoria.

Muzică și mai mult
KIN va fi primul telefon Windows care oferă o experiență Zune - inclusiv muzică, video, radio FM și redare podcast. Cu un abonament Zune Pass, clienții care utilizează software-ul Zune pe PC-ul lor pot asculta milioane de melodii de la Zune Marketplace pe KIN-ul lor în timp ce se deplasează sau își pot încărca colecția personală. KIN are, de asemenea, alte caracteristici pe care clienții doresc într-un telefon, inclusiv un browser bogat, cu abilitatea de a partaja bucăți de pe Web, de căutare locală și de pe Web de către Bing și de un cititor de feed-uri RSS pentru a obține informații despre oameni și povestiri de pe Web.

Au fost anunțate două dispozitive Kin - Kin One și Kin Two.

KIN One: cameră de 5 megapixeli, memorie încorporată de 4 GB, fără slot pentru cartelă de memorie, receptor GPS, player media Zune și multi-touch
KIN Două: cameră de 8 megapixeli cu înregistrare video HD și bliț, memorie încorporată de 8 GB, fără slot pentru card de memorie

Vizitați site-ul KIN și KIN Virtual Presskit.

De asemenea, citiți: Furnizori de servicii mobile și probleme legate de servicii
Recomandat
Lasă Un Comentariu