Principal » general » Microsoft adauga o alta platforma mobila - Handheld Windows Embedded, anunta primul dispozitiv Motorola ES400

Microsoft adauga o alta platforma mobila - Handheld Windows Embedded, anunta primul dispozitiv Motorola ES400

general : Microsoft adauga o alta platforma mobila - Handheld Windows Embedded, anunta primul dispozitiv Motorola ES400

Windowsphone 7. Windows Mobile 6.5. Rude. Acum, adăugați Windows Embedded Compact și Windows Embedded Handheld - și ce aveți?

Nu mă întrebați, dar iată ce spune Microsoft:

Există două grupuri de produse distincte axate pe mobilitatea la Microsoft: una pentru industria de dispozitive portabile pentru întreprinderi (WEB) și una dedicată nevoilor de telefon mobil ale clienților pentru toate tipurile de utilizatori finali (MCB).

Iată graficul oficial:

Potrivit lui WMExperts, Steve Ballmer a spus: " In urmatoarele sase luni vom lansa un nou sistem de operare embedded numit Windows Embedded Handheld, bazat pe tehnologiile Windows Mobile 6.5 ... si in a doua jumatate a anului 2011 vom lansa versiunea de Windows Embedded Handheld bazată pe tehnologia Windows Phone 7 "

Deci, știm că WM este un sistem de operare mobil pentru dispozitive pentru întreprinderi care se bazează pe Windows Mobile 6.5. Bine. Până acum, bine.

Acum, Motorola are deja un dispozitiv pe această platformă, modelul ES400 prezentat mai jos.

Nu-mi puneți încă întrebări, deoarece tot încerc să găsesc totul despre strategia mobilă a Microsoft. Între timp, poate băieții de la GSMArena și WMExperts vă pot ajuta să înțelegeți acest lucru. Oh, și aici este anunțul oficial al Microsoft de planurile lor pentru Enterprise Handheld Devices.

Recomandat
Lasă Un Comentariu