Principal » general » Cartele MicroSD și smartphone-uri de ultimă generație

Cartele MicroSD și smartphone-uri de ultimă generație

general : Cartele MicroSD și smartphone-uri de ultimă generație

Ieri, pe Twitter, am citat ceva care a fost spus de un individ anonim. Această cotă a generat un răspuns care a declanșat acest blogpost. Iată citatul din Tamedun (în limba Yoruba, Tamedun sau Lagbaja sunt nume care se referă la persoane anonime):

"Am atât Unul X cât și S3 și folosesc One X mult mai mult. Este mult mai frumos să vrei să te uiți și să te joci cu "

Răspunsul pe care l-am primit la acel citat a fost următorul:

Avantajul S3; Slot de memorie extensibil! QED.

În timp ce răspunsul ar fi adecvat într-un alt context, contextul particular al discuției o face complet diferit. Contextul este cel al segmentului smartphone de ultimă generație. Galaxy S3 și One X sunt playmates cu iPhone 4S în ceea ce privește gama de prețuri. Dacă există ceva pe care iPhone-ul la demonstrat de-a lungul anilor, segmentul de vârf joacă un set diferit de reguli de restul pieței.

Lucrurile care contează în partea de jos a piramidei nu contează în mod necesar în partea de sus. Un lucru deosebit care nu contează în partea de sus a piramidei este memoria extensibilă - cardurile microSD și altele asemenea.

Oamenii care își pot permite acest tip de dispozitive au adesea acces la mai multe calculatoare la domiciliu, la serviciu, peste tot. Ca atare, sincronizarea sau copierea fișierelor pe PC nu este o problemă. Cardul microSD nu este ratat.

În partea de sus a piramidei, sincronizarea și stocarea fișierelor prin intermediul spațiului de stocare Cloud nu este o problemă mare. Persoanele care își pot permite un HTC One X, Samsung Galaxy S III sau iPhone 4S nu sunt limitate de costul accesului la Internet mobil. De asemenea, ei au adesea acces la WiFi în locurile de muncă sau chiar acasă.

De asemenea, citiți: Sfaturi rapide pentru a face fotografii mai bune cu camera dvs. video

Am deținut și folosit iPhone 3GS, Nokia E7 și acum HTC One X. Niciunul dintre acestea nu suportă cartele microSD. Cu toate acestea, nu am ratat nimic folosind oricare dintre ele. Cazul 3GS a fost teribil în experiența mea, deși din cauza lipsei de stocare USB în masă, deoarece îmi place să copiez manual și să-mi aranjez fișierele în anumite moduri. Eu am fost acela. Pe lângă iPhone 3GS, am reușit să pun toate fișierele mele - documente, audio și video - pe E7 și One X fără probleme.

Kilometrajul individual poate varia, după cum puteți vedea că am avut probleme cu 3GS din cauza lipsei de stocare USB în masă (nu a fost lipsa cardului microSD care a fost problema), dar este destul de clar că partea de sus a piramida nu este limitată de lipsa unui element la fel de fundamental ca un slot pentru card microSD. Telefoanele din segmentul respectiv vin în mașină fără el.

Recomandat
Lasă Un Comentariu