Principal » general » Piața directă către "acel Twitter" prin UberSocial

Piața directă către "acel Twitter" prin UberSocial

general : Piața directă către "acel Twitter" prin UberSocial

Comparativ cu restul lumii, traficul de internet al Nigeriei este înclinat spre mobil, la 56%, atingând un vârf de 65% în ianuarie 2012 (Da, ai ghicit bine - în timpul protestelor #OcupyNigeria / greva forței de muncă) //goo.gl/zUjnm comparativ cu 8% pentru America de Nord, 3% pentru America de Sud, Africa în medie cu 15%, în timp ce media mondială este puțin peste 10%! //goo.gl/hAOzJ. De fapt, ultima dată când desktop-ul a înregistrat un trafic mai mare în țară, a fost înapoi în septembrie 2011. Prin statisticile de mai sus, prin urmare, cea mai bună campanie de anunțuri online pe care discernământul ar trebui să o execute ar trebui să fie mai concentrată pe mobil decât pe PC, sau serviciul vizează numai utilizatorii de PC!

Acum, publicitatea pe platforma social media sau pe mobil nu este o surpriză pentru că nu vă puteți conecta fără a fi bombardată cu o multitudine de ele, de la anunțuri Facebook, la tweet-urile promovate de Twitter și la oamenii care urmează. A fost surprinzător atunci când am încercat să explorez cum să conduc o campanie de anunțuri mobile pe UberSocial - că nr. 1 Twitter App pentru Blackberry (cei mai mulți proprietari de blackberry știu că folosesc cea mai mare parte pentru a tweet oricum) și am aflat că Nigeria nu a fost listată ca una dintre țările care au selectat pentru un public țintă.

Asta nu a fost o mare problemă, deși ca o dispoziție a fost pe site-ul care a spus dacă țara sau orașul pe care vreau anunțul meu la țintă nu este listat, ar trebui să trimită un e-mail pentru a spune ce țară sau oraș aș dori să văd adăugat și vom încerca să-l prioritizăm. Am făcut imediat acest lucru (a se vedea e-mailul meu și răspunsul lor de mai jos) și a fost plăcut surprins să obțină răspunsul lor în doar puțin peste 24 de ore, informându-mi că Nigeria este acum pe lista țărilor disponibile. În prezent (30 august, 2012), există doar 28 de țări listate numai cu Nigeria și Africa de Sud din Africa.

De asemenea, citiți: Telefoane mobile și social media

Anunțurile create vor fi difuzate pe aplicații mobile UberMedia și pe proprietăți mobile de pe web, precum Echofon, UberSocial, Plume și Lockerz. Cu UberTarget puteți să specificați dacă anunțul dvs. este văzut de utilizatori pe telefoane iPhone, Android și Blackberry - o caracteristică fantastică în opinia mea.

Mai jos sunt imaginile ecranului despre cum să procedăm în acest sens.

Destul de drept direct?

Recomandat
Lasă Un Comentariu