Principal » general » Efectuați o mutare de la Google Apps la Office 365

Efectuați o mutare de la Google Apps la Office 365

general : Efectuați o mutare de la Google Apps la Office 365

Vestea recentă a Google de a închide platformele concurente de la sincronizarea completă a PIM prin întreruperea programului Exchange ActiveSync mi-a făcut să mă facă să fac în cele din urmă un comutator pe care îl contemplam de ceva timp. Sunt prea mult de un aventurier care trebuie blocat pe o singură platformă. Email-ul meu, agenda și contactele trebuie să se miște întotdeauna cu mine ori de câte ori schimb smartphone-urile, și comentez foarte des datorită naturii slujbei mele aici.

Atât Microsoft, cât și Google au un puternic accent mobil în furnizarea de instrumente de lucru pentru companii. Costurile lor on-line de servicii, Office 365 și Google Apps, oferă atât acces mobil la e-mail, calendar și contacte. În ultimele 24 de ore, am fost ocupat cu migrarea e-mailurilor mele, a contactelor și a calendarului de la Google Apps pe care le-am folosit pentru o perioadă de timp la Office 365. Procesul nu a fost la fel de obositor pe cât credeam că ar fi și Eu scriu asta, am făcut-o deja. De asemenea, am instalat cu succes noile conturi de e-mail personalizate Office 365 pe ambele dispozitive Android și Windows Phone (și ar trebui să le încerc pe un dispozitiv Belle în timpul săptămânii). Totul pare a fi în ordine până acum. Cu toate acestea, voi testa noul setare un pic mai mult înainte de a răsturna în final comutatorul în cele din urmă.

Știu că vor exista o mulțime de opinii divergente cu privire la decizia Google și suntem cu toții bineveniți la tot ce ne stă în putință. Personal, mi-am moderat utilizarea serviciilor Google de-a lungul ultimului an sau cam asa ceva. Această nouă dezvoltare de la ei mă face să simt ca să le dau degetul mijlociu.

De asemenea, citiți: Deal a săptămânii: (3 în 1) Nokia Lumia 520, Samsung Galaxy Core și Lumia 625

Google poate face ceea ce simte că este în interesul lor. Trebuie să fac tot ceea ce simt că este în interesul meu. Dacă totul merge bine, înainte de sfârșitul acestei săptămâni, voi spune la revedere Gmail și Google Apps ca drivere zilnice atât pentru activități personale, cât și pentru afaceri. Intenționez să îmi păstrez vechiul cont Gmail doar pentru activarea smartphone-urilor Android și nimic altceva. Dacă acest experiment se înfrânează, bine ... ... am dat o lovitură. Niciodată nu am fost unul care să nu fi încercat. Care este viața fără aventură?

Recomandat
Lasă Un Comentariu