Principal » general » Asigurați-vă rock an cu aplicația My 2015!

Asigurați-vă rock an cu aplicația My 2015!

general : Asigurați-vă rock an cu aplicația My 2015!

La începutul fiecărui an, majoritatea nigerienilor vin cu liste lungi și uneori ambigue ale lucrurilor pe care intenționează să le îmbunătățească în diferite aspecte ale vieții lor. Rezoluțiile acoperă o gamă largă de activități, de la conștientizarea sănătății la prudența financiară. Cu toate acestea, potrivit unei publicații Forbes, în ianuarie 2013, numai 8% dintre oameni își realizează rezoluțiile de Anul Nou.

În același raport, până la 40% dintre cetățeni fac rezoluții de Anul Nou care arată că există o voință de către un număr considerabil de oameni, dar majoritatea dintre ei vor eșua în ofertele lor. Un număr mare de oameni au încetat să facă rezoluții împreună, deoarece aproape întotdeauna nu reușesc.

Această mentalitate și cultura mondială au fost oportunitatea pe care MTN a văzut-o și a dezvoltat o platformă pentru a permite aceste vise, pentru a le atinge și pentru a le urmări foarte eficient pentru îmbunătățiri pe parcursul anului, cu utilizarea eficientă a datelor. Această platformă va face ca rezervele anuale de renunțare pentru anul nou să-și facă praful până la vechile rezoluții și să utilizeze în mod eficient tehnologia ca mijloc de atingere a scopului dorit.

Platforma, după o dezvoltare atentă, a devenit o aplicație mobilă numită "Aplicația mea 2015". Aplicația este poziționată ca instrument pentru realizarea și urmărirea obiectivelor stabilite în cursul anului. Dincolo de aplicație, internetul este un ocean de oportunități și posibilități nelimitate care pot fi accesate prin furnizarea de servicii de date.

Trebuie să lăsăm abonaților noștri să vadă aceste oportunități în fiecare aspect al vieții lor și să folosească aceste aplicații în viața lor de zi cu zi pentru a-și ușura viața și pentru a le oferi avantajul în orice moment. Trebuie, de asemenea, să-i facem să înceapă să vadă MTN ca o companie internațională de TIC angajată în aspirațiile nigerienilor, indiferent de genul lor sau de mijloacele legitime de efort.

MTN a comunicat clienților noștri oportunitățile și beneficiile zilnice care există în lumea digitală prin aplicația My2015. Aplicația este concepută pentru a furniza diverse informații despre anul 2015 și va ajuta clienții noștri să obțină mai mult în 2015 cu informații despre sănătate, sărbători legale, profeții pentru anul, securitate etc.

De asemenea, citiți: ASUS Zenfone Selfie ZD551KL unboxing fotografii
Recomandat
Lasă Un Comentariu