Principal » general » LTE - Dincolo de HSDPA / HSUPA

LTE - Dincolo de HSDPA / HSUPA

general : LTE - Dincolo de HSDPA / HSUPA

LTE este scurt pentru Long Term Evolution. Este considerat de unii ca un înlocuitor pentru rețelele actuale 3G, de exemplu WCDMA / UMTS, HSDPA și HSUPA. Cu toate acestea, LTE este mai mult un upgrade sau o îmbunătățire a tehnologiei 3G în același mod în care EDGE este o îmbunătățire a tehnologiei 2G.

Ca atare, nu este exact un înlocuitor, și în timp ce mulți se referă la acesta ca la tehnologia 4G, este mai precis tehnologia 3.xxG.

Cu LTE, ne uităm la viteze teoretice în intervalul de 100mbps. Rețelele HSDPA actuale oferă viteză maximă de 7, 2mbps în teorie. LTE este pur și simplu un salt imens în viteza de bandă largă.

În timp ce în prezent nu există pe piață telefoane cu tehnologie LTE, un număr de rețele sunt ferm angajate să distribuie LTE. Deja, operatorii de rețea din Suedia și Norvegia implementează primele rețele LTE. Marea Britanie și Finlanda au, de asemenea, rețelele LTE în construcție, astfel încât se pare că etapa este stabilită pentru o schimbare.

Întrebare: când ne așteptăm la prima rețea LTE din Nigeria? Deși acest lucru poate părea o întrebare dificilă, vă rugăm să rețineți că există câteva țări dezvoltate care nu au rețele 3G care să fie la fel de robuste ca unele dintre cele pe care le avem în țară chiar acum.

Deci, cine va clopoteasca pisica aici in Nigeria? Și atunci când?

Recomandat
Lasă Un Comentariu