Principal » general » BlackBerry Curve 9320 redus face inutil HTC One X quad-core

BlackBerry Curve 9320 redus face inutil HTC One X quad-core

general : BlackBerry Curve 9320 redus face inutil HTC One X quad-core

Am fost fericit în această după-amiază pe hardware-ul QWERTY al BlackBerry Curve 9320 de bază, pe care îl revizuiesc în prezent. 9320 abia mi-am lăsat mâna toată dimineața și după-amiaza.

Tocmai i-am administrat medicamentele fetiței mele (ea și-a stricat picioarele, a fost rănită, a trebuit să se îmbrace și a primit un set de medicamente prescrise) și a luat din nou BlackBerry când ochii mi-au prins eleganța căutând 4.7 -inch HTC One X culcat pe pat lângă mine. Poor bun! Nu l-am atins în câteva ore. Bateria era încă aproape plină.

Privind înapoi, aceasta a fost povestea aproape a oricărui dispozitiv care se întâmplă să fie destul de nefericit să fie cu mine ori de câte ori am un BlackBerry disponibil (oh, cu excepția ecranului complet touchscreen 9380, desigur). Celălalt dispozitiv se află cel mai mult doar acolo, fără să facă nimic.

HTC One X este un câine de top, unul dintre mii de telefoane cu procesoare quad-core afară, și totuși este nevoie de un loc în spate pentru procesorul BlackBerry Curve 9320 - 806 MHz și un mic display de 2, 44 inch.

Doamnelor și domnilor, factorul definitoriu pentru mine este productivitatea. Sunt scriitor în primul rând. Încărcarea articolelor pentru blogul de mobilitate și alte materiale pe care le scriu pentru a răspunde la e-mailuri, tweeting sau pentru a face mesagerie instant, tastatura hardware excelentă de pe dispozitivele BlackBerry face să-mi scriu o briză.

Pentru a fi sigur, Curve 9320 este un copil eficient. În cea mai mare parte, funcționează fără probleme. Există bâlbâiuri ocazionale, dar acest lucru este iertat pe orice dispozitiv care rulează un procesor de 800 Mhz și costă acest mic. Partea ciudată se oprește aici și sunt iertătoare. Intru totul.

De asemenea, citiți: Câte aplicații folosiți în realitate?

Ar trebui să vezi cum nevastă-mea, copiii și alți membri ai echipei de mobilitate privesc cu uimire când fac ceea ce fac pe aceste tastaturi.

Slavă Domnului pentru tehnologia touchscreen și posibilitățile uimitoare pe care le aduc. Dar, Dumnezeule, Dumnezeul cerului și al pământului, binecuvântați pe omul care sa gândit mai întâi să pună o tastatură hardware QWERTY pe telefoane mobile. Vă mulțumim pentru tastatura QWERTY!

Aplicațiile pot fi ceea ce face posibilă productivitatea altora. Mă pot descurca. Dar domnul Mo trebuie să aibă absolut o tastatură QWERTY pentru a fi pe deplin eficientă pe un dispozitiv mobil.

Am aplicațiile mele esențiale aici - WordPress, DropBox, Twitter, WhatsApp, Gtalk și Yahoo Messenger. Soluția Office Suite inclusă este de asemenea foarte bună, atât pentru vizionare cât și pentru editare.

În timp ce afișajul este mic, ori de câte ori am nevoie să vizualizez o pagină web care nu este optimizată pentru dispozitive mobile, BlackBerry Bridge este acolo pentru al transmite pe ecranul de 7 "al PlayBook-ului. Minunat.

Toată puterea de procesare multi-core, RAM imens, afișaje mari și aplicații gazillion sunt lipsite de sens și mai ales inutile pentru mine, fără o tastatură hardware QWERTY. În universul Mo, un smartphone inteligent, cu o tastatură excelentă, va depăși mereu un dispozitiv mult mai puternic decât unul.

Oftat. De aceea, One X este mai mult o declarație de stare pentru mine acum, în timp ce Curve 9320 primește 95% din munca mea. Asta spune ceva pentru micuțul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu