Principal » general » Lumină foto cu fotografie scăzută: HTC One X versus Nokia 808 PureView

Lumină foto cu fotografie scăzută: HTC One X versus Nokia 808 PureView

general : Lumină foto cu fotografie scăzută: HTC One X versus Nokia 808 PureView

În prima mea zi cu Nokia 808, am luat-o pentru o rotire cu HTC One X de la Universitatea din Lagos. Deoarece telefonul a ajuns în după-amiaza, puteam face doar fotografii de seară, ceea ce înseamnă un test al capacităților de lumină scăzută ale acestor doi câini de vârf. Am început cu o lumină de zi la Frontul Lagoon al Universității și filmările au continuat până a fost întunecată, terminându-se în jurul clădirii Senatului, deci avem o serie de scenarii aici.

Am avut cateva luni de familiarizare cu aparatul One X si doar cateva ore cu PureView, dar am vrut cu adevarat sa merg cu acest nou copil. Sperăm că voi înțelege mai bine tehnicile sale.

5 megapixeli PureView împotriva 8 megapixeli One X
De asemenea, rețineți: HTC One X a fost setat la rezoluția maximă de 8 megapixeli. Modelul 808 a fost setat la 5 megapixeli în modul creativ, care este esența tehnologiei PureView.

Vorbiți destul! Iată imaginile. Unul X este mereu pe partea de sus și PureView de mai jos în fiecare imagine. Tot ce am făcut a fost redimensionarea fiecărei imagini pentru a se potrivi pe pagină. Nu există nicio postprocesare de aici. Sa mergem!

O lovitură de seară a unei plante așezate pe fundalul lagunei. Cerul este neobișnuit de albastru.
Fotografia unui cactus. Fotografia făcută de Unul X are această nuanță albastră oribilă, care doar o face. Am făcut câteva fotografii și toate au ieșit la fel. Această nuanță albastră apare și în alte fotografii ale lui One X.
Aici este o lovitură de ramuri de copac fără frunze. Puteți vedea din nou nuanța albastră în filmul One X.
Universitatea din Lagos. Se întunecă aici, dar există încă un nivel echitabil de lumină naturală. Fără blitz, desigur, la această distanță. Puteți observa nuanța albastră din nou în filmul One X, care se întoarce și în întuneric (iar albastrul este din nou acolo). Modelul 808 captează în mod clar mai multă lumină și prezintă scena mai precis.
La această distanță, diferența de rezultate nu este mare, dar este acolo. Modelul 808 (fotografia inferioară) captează mai multă lumină, după cum puteți vedea. Mașinile din parc sunt mai clare, la fel și Senatul.

Aici sunt imagini tăiate pentru a vă arăta ce se întâmplă într-adevăr:

Aici sunt culturi din aceeași secțiune a scenei de mai sus, astfel încât să puteți vedea cantitatea de detalii și iluminare disponibile în fiecare fotografiere.
O plantă de grădină. Luat în întuneric la o distanță de aproximativ 2 metri. Blițul LED-ului One X (de mai sus) captează foarte puține plante.
Iată o scenă de grădină luminată. Nu a fost folosit nici un blitz aici. Modelul 808 a capturat o prezentare mai precisă a scenei. Vedeți diferența de culoare? Unul X sa luptat să surprindă lumina.

Aici sunt culturile scenei de mai sus:

Vezi diferențele? În fotografia din anii 808 de mai jos, detaliile sunt mai clare și puteți vedea chiar și caracteristicile clădirii în fundal

Mi se pare intrigant ca modelul 808 ar putea produce nivelele de detaliu de mai sus in modul de 5 megapixeli. Pur și simplu uimitoare. Dar asta este tehnologia PureView - nu este numărul de megapixeli care contează, dar cu ce sa făcut. PureView face lucruri bune cu numarul mare de pixeli. Bineînțeles, adevăratul test în această lovitură este efectul iluminării, așa că vom vedea mai multe despre celelalte puncte forte ale PureView în schimbările viitoare. Ar trebui remarcat, de asemenea, modul în care One X păstrează dezamăgirea cu nuanța albastră.

De asemenea, citiți: 1GB de date pentru N1, 000 lunar pe Airtel?

Fotografiile în alte scenarii - în interior, petrecere, etc. - sunt pe drum, deci nu vă grăbiți. Am deja niște fotografii mari pe computerul meu.

Vreau: iPhone 5 și Galaxy S III
Dacă dețineți un Apple iPhone 5 sau o galaxie Samsung S III și sunteți interesat să vă petreceți cu Mister Mo pentru o fotografie, informați-mă. Se promite să fie distractiv!

Recomandat
Lasă Un Comentariu