Principal » general » Telefoane inteligente cu telefoane mobile de la Low-cost pentru piețele emergente?

Telefoane inteligente cu telefoane mobile de la Low-cost pentru piețele emergente?

general : Telefoane inteligente cu telefoane mobile de la Low-cost pentru piețele emergente?

Regulile de aici știu că îmi place Windows UI de pe telefon. Este elegant, elegant, elegant și neted. Eu într-adevăr. Dar, după cum știți și eu, nu-mi țin capul în nisip în legătură cu problemele.

Am citit un articol în această dimineață, în care scriitorul a sugerat că smartphone-ul Nokia de 610 cu costuri reduse, un dispozitiv Windows Phone, "pare perfect potrivit pentru piețele emergente". Vedeți, pentru viața mea, nu văd cum are sens.

Dispozitivele Windows Phone nu acceptă cartele microSD, o caracteristică vitală pentru copierea și salvarea fără efort a aplicațiilor, a muzicii și a clipurilor video pe piețele emergente.

Nu suportă transferul fișierelor Bluetooth pentru cele de mai sus.

Este dependent de un PC sau de acces la internet pentru tot felul de transferuri de fișiere. Mulți oameni din piețele emergente nu au acces la PC-uri. Aceiași oameni nu își pot permite planuri scumpe de date. Să nu vorbim despre viteza și stabilitatea conexiunilor la internet.

La fel de accesibile ca planurile BlackBerry Complete sunt pentru unii dintre noi la N1, 500 lunar, o mulțime de oameni care dețin BlackBerries de fapt răzuiesc și cer să li se reînnoiască abonamentele. Vrei ca oamenii de pe piețele emergente să depindă de SkyDrive pentru a transfera muzică și video către și de pe telefoanele lor?

Este cineva care fumează oală?

Să numim un spade un rahat: Windows Phone este bun, dar la fel de nișă și ca elitist ca iOS. Numai un procent mic de oameni - fie în piața emergentă, fie în cea pe deplin emergentă (indiferent de ce înseamnă) - îi vor deține și vor putea să le maximizeze.

De asemenea, citiți: caracteristica "Partajare" pe Android

Spunând că dispozitivele de genul acesta - chiar și unul destul de accesibil, cum ar fi Nokia 610 - par a fi perfect adaptate pentru piețele emergente, este perfect bollocks.

Recomandat
Lasă Un Comentariu