Principal » general » Multe aplicații ar putea să vă afecteze informațiile personale

Multe aplicații ar putea să vă afecteze informațiile personale

general : Multe aplicații ar putea să vă afecteze informațiile personale

Fiecare persoană care deține un smartphone a folosit o aplicație mobilă. Aceasta înseamnă că toți dintre noi au avut aceste aplicații care solicită accesul la informațiile personale. Aplicațiile ne spun întotdeauna că ne vor păstra întotdeauna informațiile personale private. Cu toate acestea, rapoartele recente au arătat că unele dintre aceste aplicații ar putea să vă afecteze informațiile private.

Michael Covington, vicepreședinte al companiei pentru compania de securitate mobilă Wandera, a declarat:

"Există atât de multe mărci foarte cunoscute și recunoscute acolo, care produc aplicații și site-uri care scurg din informațiile personale de identificare".

Rețineți că peste 10 milioane de aplicații se descarcă în fiecare oră și dimensiunea acestei încălcări a confidențialității devine uimitoare.

Potrivit lui Michael Covington, 60% din aceste scurgeri de informații personale provin din aplicații de știri, sport și cumpărături. Alte 30% provin din aplicații de călătorie, divertisment, stil de viață și tehnologie și aplicații mobile. Și, bineînțeles, dacă utilizați aplicații care furnizează conținut pentru adulți, crește riscul de scurgere a datelor dvs. personale.

Acest lucru nu înseamnă că dezvoltatorii de aplicații în mod intenționat informații private. Uneori, scurgerile apar pur și simplu din cauza unei erori în cod. De asemenea, potrivit lui Covington, uneori dezvoltatorii de aplicații se grăbesc să elibereze aplicațiile pe piață și, prin urmare, problemele precum securitatea și confidențialitatea nu pot primi atât de multă atenție pe cât ar trebui să le obțină. Mai mult, infractorii cibernetici au devenit mai creativi în pescuitul informațiilor noastre. Ei au creat hotspot-uri false WiFi; când te conectezi la aceste hotspoturi, monitorizează ce faci.

Cu toate acestea, vă puteți proteja în continuare informațiile personale împotriva scurgerilor în timp ce utilizați aplicații mobile. Puteți revizui tipul de informații solicitate, conform lui Covington. De exemplu, dacă o companie oferă știri gratuite nu are o afacere care să ceară data nașterii. De asemenea, nu fi prima persoană care să descarce aplicația. Așteptați recenzii. De asemenea, puteți descărca aplicații de securitate pentru telefonul dvs.; acestea vor scana dispozitivul și vor elimina malware-ul terță parte. Trateze hotspot-urile WiFi publice cu precauție extremă. Mai mult, puteți utiliza o rețea VPN.

De asemenea, citiți: Baidu alege HERE pentru călătorii chinezi
Recomandat
Lasă Un Comentariu