Principal » general » Căutați telefonul perfect?

Căutați telefonul perfect?

general : Căutați telefonul perfect?

Regulile de aici despre mobilitate Nigeria știu că eu sunt de multe ori o voce singuratică a rațiunii pe piața smartphone-urilor nebune. Foarte adesea, vedeți un individ care are anumite preferințe și nu pare să înțeleagă de ce preferințele sale nu sunt întreaga lume.

Recent, am început o serie de "pășuni mai ecologice" pentru a demonstra că iarba nu este necesar mai ecologică prin gard și să încurajeze oamenii să analizeze critic nevoile lor în achiziționarea de smartphone-uri.

Cu titlu de exemplu, iPhone4 este un dispozitiv excelent. Mă îndoiesc că există argumente în legătură cu asta. Dar cât de mare este, nu-mi satisface nevoile. Aș fi frustrat folosind-o.

Același lucru este valabil și pentru dispozitivul mediu Blackberry. Ei sunt excelenți la ceea ce fac, dar doar mi-ar crampa stilul.

Asta face teribil dispozitivele iPhone și BlackBerry? nope; nu în opinia mea, cel puțin. Putem în mod serios să ne dorim ca Apple să implementeze acest lucru, iar RIM să implementeze acest lucru, Android să le pună în aplicare, iar Symbian să implementeze acest lucru pentru toată eternitatea. La sfârșitul zilei, ceea ce doriți să faceți este să căutați dispozitivul care să vă satisfacă cel mai bine nevoile dvs. și să vă cheltuiți banii pe acel dispozitiv.

Mai jos sunt fragmente dintr-un articol excelent care îmi gâfâie gândurile pe cap. Credeți-mă, dar articolul este intitulat, Nokia N8 este perfect, acolo, am spus-o .

Dacă sunteți un fan al mașinii BMW și mergeți înainte și cumpărați o mașină Mercedes Benz din cauza unei caracteristici reci, atunci vă așteptați ca ea să se comporte ca un BMW și să vă supărați pentru că nu, sunteți un idiot. Stick la BMW sau acceptați abordarea diferită. Același lucru se poate spune despre telefoane. Nu cumparati un BlackBerry si asteptati-i sa fie 100% ca un E71, nu veti primi un telefon Nokia 5800 XpressMusic si vina pe el pentru ca nu aveti multitouch-ul iPhone-ului. Fiecare brand are punctele forte, slăbiciunile, abordările, conceptele, publicul țintă.

De aceea, prietenii mei, Nokia N8 este perfect. Știu destul de bine să accept că nu este perfect pentru mine pentru că îmi plac tastatura fizică și vreau aplicații medicale. Nu este perfect pentru iPhone / iOS sute de mii de aplicații afficionados. Nu este perfect pentru mulți. Dar asta nu înseamnă "nu este o perioadă perfectă". Este. Pentru publicul țintă, pentru cei care aderă la abordarea Nokia, la factorul de formare bazat doar pe ecranul tactil, la magazinul Ovi Store în creștere, cei care au nevoie de funcții de redare și înregistrare multimedia de ultimă oră, aceia care fac o imagine a totului și ceva în viața lor. N8 este perfect.

... ..

În ansamblu, același sentiment a continuat să se întoarcă: Nokia mai are lider în domeniul multimedia, în special în domeniul imaginilor. Orice alt producător de smartphone-uri este de luni, dacă nu într-un an sau mai mult, de a oferi ceva similar. Și atunci când o fac, nu va fi ambalată într-un singur dispozitiv ca pe N8. Deci, dacă asta este ceea ce căutați, atunci nu vă uitați la nimic altceva decât N8. Și sunt de acord.

Dacă intenționați să cumpărați N8, dar urați bateria care nu poate fi scoasă sau lipsa unui QWERTY; dacă aveți în vedere N8, dar doriți efectul bling al HTC Sense sau al sistemului de operare Android; dacă vă gândiți la N8, dar sunteți prea blocați în modul Apple iOS, cu interfață minimală și cu tone de aplicații; dacă vă gândiți la N8, dar vă iubești, de asemenea, criptarea și securitatea de top pentru corespondența și comunicațiile de pe un BlackBerry; dacă vă gândiți la N8, dar vă întrebați ce vor oferi Meego sau N9 ... VĂ RUGĂM să faceți și voi și pe toți ceilalți o favoare și să nu obțineți un N8.

Citeste Rita sa ia pe deplin: Nokia N8 este perfect, acolo, am spus-o

De asemenea, citiți: Samsung Galaxy Gear

Poate că N8 nu este telefonul perfect pentru tine? Sau poate iPhone4 nu este? Sau BlackBerry Torch? X10 Mini Pro pe care l-am folosit timp de câteva luni face o treabă bună pentru mine, dar nu este chiar acolo. N900 era mai aproape de telefonul meu ideal, dar a fost lăsat în jos de viața bateriei.

Un lucru este sigur, indiferent de cât de mult am respins acest telefon sau pentru că nu răspunde nevoilor noastre, vor exista întotdeauna mai mulți alții care sunt în regulă doar pentru că răspund nevoilor lor. Lumea nebună, da, dar trebuie să ne ocupăm de ea.

Ideea este că alegeți un telefon care să gestioneze bine lucrurile de care aveți nevoie cel mai mult și să trăiți împreună cu restul, în timp ce sperați că veți găsi favoare cu producătorul și le acordă restul articolelor pe lista de dorințe. Orice ai face, folosește-ți capul pentru a alege.

Aștept cu nerăbdare să revizuiesc Nokia N8 în curând. Ca de obicei, voi fi obiectiv, așa cum am știut să fiu, spunându-i punctele forte și slăbiciunile sale, și apoi tu - numai tu - poți decide dacă este telefonul pentru tine sau nu.

Recomandat
Lasă Un Comentariu