Principal » comentarii » O privire la Nokia 6760 Slide

O privire la Nokia 6760 Slide

comentarii : O privire la Nokia 6760 Slide

Tatăl meu a primit un nou Nokia 6760 Slide și din moment ce sunt guru-ul de familie de familie, el mi-a cerut să-l ajut să configureze câteva lucruri pe dispozitiv. Ca atare, am 6760 până mâine sau cel mult până marți dimineață.

Nu te aștepta ca aceasta să fie o revizuire cuprinzătoare, deoarece 24 de ore nu sunt adecvate pentru asta. Cu toate acestea, dacă vreți ceva pe care doriți să-l încercați pe dispozitiv sau ceva ce vă va interesa, împiedicați întrebările din secțiunea de comentarii. Amintiți-vă: Am acest telefon doar pentru aproximativ 24 de ore.

Slotul 6760 este un smartphone QWERTY cu tastatură slide-out, alimentat de Symbian S60 3rd Edition. Are un afișaj de 320 x 240 pixeli, de 2, 4 inch. Este HSDPA activat și are o cameră de 3.2 mega pixeli, dar fără bliț.

Carcasa sa este din plastic de bună calitate, iar marginea de argint îi conferă o notă de clasă. Tastele de pe tastatura QWERTY sunt mari, dau un click de reasigurare atunci cand sunt impinse si sunt usor de folosit. Tastatura 6760 este acum evaluată de mine lângă cea de pe E90.

Pe lângă tastele de tastatură și de navigare, există trei chei hardware dedicate browserului web, meniului și mesageriei. Neat.

Pre-instalat este browser-ul standard de tarifare S60 Web. Capacitățile sale sunt bine cunoscute și nu există surprize acolo.

De asemenea, este preinstalat serviciul QuickOffice pentru vizualizarea și editarea documentelor de birou. Cu toate acestea, lansarea aplicației și încercarea de a crea un document returnează un mesaj că nu există nicio licență pentru această caracteristică și o solicitare de achiziționare a acesteia. Dacă tot ce vrei să faci este să vizualizezi / citești documente și nu ai intenția de a edita documente, nu te deranjează să cumperi o licență: ești bun.

De asemenea, citiți: 10.000mAh ZMI High-Speed ​​Power Bank Review

Am avut setările de e-mail ale tatălui IMAP în cel mai scurt timp și am conectat la server pentru a descărca poștă electronică. Voi configura contul meu Gmail și voi vedea cum se comportă în următoarele 24 de ore (am făcut o arhivare pentru a vedea dacă rezolvă problemele Gmail pe S60 pe care le-am confruntat de ceva vreme acum).

În toate, Nokia 6760 Slide se simte bine în mâini, arată bine și pare să facă ceea ce manualul spune că ar trebui.

Întrebați orice întrebări pe care le aveți!

Recomandat
Lasă Un Comentariu