Principal » general » O privire la prima touch screen BlackBerry Curve

O privire la prima touch screen BlackBerry Curve

general : O privire la prima touch screen BlackBerry Curve

RIM tocmai a anunțat două telefoane inteligente noi, Bold 9790 și Curve 9380.

Mă uit la Curve 9380 all-touch și mă gândesc de ce cred că poate fi mai bună decât telefoanele smartphone BlackBerry, cum ar fi seria BlackBerry Storm.

BlackBerry Curve 9380 este prima curbă touchscreen de pe piață. De-a lungul anilor am văzut că oamenii au tendința să creadă că BlackBerry Bold și Curve sunt cele mai bune produse de la RIM. Oamenii nu au fost foarte mulțumiți de seria BlackBerry Storm deoarece experiența Touchscreen era sub-par cu cea din competiție.

Cu toate acestea, în ultima vreme, RIM a adus îmbunătățiri uriașe la experiența ecranului tactil de pe dispozitivele lor. De aceea cred că BlackBerry 9380 are avantaje față de dispozitivele BlackBerry de ultimă generație și promite astfel să fie un smartphone excelent.

Unele dintre caracteristicile cheie ale modelului 9380 sunt -

- 360 x 480 pixeli, afișaj de 3, 2 țoli

- Procesor 806 MHz

- suport NFC

- BlackBerry OS 7

Am aflat deja că BlackBerry a îmbunătățit experiența NFC introducând eticheta BlackBerry. Deoarece 9380 nu va fi la fel de scump ca BlackBerry Torch sau telefoanele BlackBerry recente, va fi un buy-in mare pentru cineva care vrea să rămână la curent cu experiența media și social networking.

Sper că BlackBerry poate oferi performanțe mai bune la telefoanele cu cele mai recente telefoane, ceea ce va fi o îmbunătățire importantă pentru a impresiona consumatorii.

Vom afla cum efectuează BlackBerry Curve 9380 odată ce va ajunge în magazine în săptămânile viitoare.

Citiți de asemenea: cumpărați Samsung Galaxy S5?
Recomandat
Lasă Un Comentariu