Principal » general » O privire la telefoanele din China

O privire la telefoanele din China

general : O privire la telefoanele din China

Telefoane din China ! N-aș fi dat-o o șansă de câteva luni în urmă, dar asta se schimbă, deoarece chinkos fabrică telefoane mai performante și mai funcționale. Se pare că nu mai putem permite să le ignorăm.


Îmi aduc aminte că unul dintre primele telefoane din China a lovit piața nigeriană. Un prieten a adus o unitate și mi-a cerut să ajut la instalarea aplicațiilor mobile utile și să le configurez pentru internet. Trebuie să spun că nu am putut să punem nicio aplicație pe telefon și, de asemenea, nu am reușit să o configuram pentru internet? Pur și simplu, telefonul a fost inutil.

Derulați rapid la 18 luni, o persoană complet diferită a cerut același lucru - pentru a ajuta la instalarea aplicațiilor mobile utile și configurarea pentru internet pe telefonul său din China. Răspunsul meu inițial a fost: "Nu este nici un folos, nu va funcționa". Dar ea a cerșit și am decis să-i fac o lovitură. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să introduc manual setările de internet. Odată ce sa terminat, am lansat browserul și spre uimirea mea sa încărcat bine. Browserul a încărcat chiar și un site de socializare ca Facebook. Aceasta a fost prima surpriză. Al doilea a fost că telefonul a acceptat cu bucurie aplicațiile Java și au lucrat bine pe el.

A fost o tendință ascendentă pentru telefoanele din China de atunci. Ele devin din ce în ce mai maturate, pe măsură ce trece zilele.

Cu toate acestea, ceea ce nu-mi place cu privire la aceste telefoane și dorința se va schimba este utilizarea de nume de mărci ale altor producători de telefoane mobile de către oamenii din spatele unora dintre aceste telefoane. Un exemplu este "Nokia N99i" (imagine dreapta), care nu este în nici un caz fabricat de Nokia.

De asemenea, citiți: Canalele BBM care vin în Android și iOS

Aceste telefoane pe care îndrăznesc să le spun sunt acum destul de bune pentru a avea propriile nume de marcă, iar cu actuala lor schemă de stabilire a prețurilor, aceste telefoane vor continua să se descurce bine pe piețele emergente. Unii dintre ei fac deja acest lucru și avem nume de marcă, cum ar fi i-mobile.

Telefon China, oricine?

Recomandat
Lasă Un Comentariu