Principal » general » Trăiască dumbofoane?

Trăiască dumbofoane?

general : Trăiască dumbofoane?

Prietenul meu, Kathleen Ndongmo, a scris o piesă interesantă despre modul în care a renunțat recent la telefoane inteligente pentru telefoanele cu funcții. Ea deținea un BlackBerry, dar la înlocuit cu un Nokia 6303i slab. Motivele sale includ libertatea de a îngriji un smartphone, portabilitatea și problemele de securitate / confidențialitate. Ar trebui să citiți piesa intitulată "Dumbphones Long live!"

Nu mă voi referi la motivele ei pentru trecerea la partea întunecată. Acestea vor fi pentru alte articole. În acest articol, eu sunt explorarea de ce aș lua în considerare utilizarea unui dumbphone astăzi. Nu mă văd că am eliminat telefoanele inteligente, în întregime, așa cum a făcut-o, dar știu că în ultima vreme mi-am propus să folosesc un telefon ca un telefon mobil principal. Vino cu mine când pictez fotografia.

Am un dispozitiv de tabletă, BlackBerry PlayBook, care are o slujbă bună de a-mi oferi toate funcțiile smartphone minus apeluri vocale și SMS-uri. De asemenea, face o treabă destul de bună de a înlocui laptop-ul meu pentru majoritatea sarcinilor. De asemenea, am un smartphone BlackBerry care este un companion perfect pentru PlayBook. Îmi pot împărtăși abonamentul BlackBerry prin Internet cu PlayBook, printre alte beneficii. BlackBerry-ul meu nu este mobilul meu principal, deci nu îl folosesc pentru apeluri și SMS-uri.

Mobilul meu principal este în prezent un Samsung Galaxy S II și, în cea mai mare parte, în afară de apelurile vocale și SMS-urile, este în general în culcare. Aproape că nu mai ating. Faceți fotografia? Pot să înlocuiesc ușor S II cu un telefon Nokia Asha 302 fără a pierde nimic, după care, telefonul principal este necesar numai pentru apeluri vocale și SMS. Am foarte bine intenția. Nokia trebuie doar să implementeze programul Mail for Exchange așa cum am promis, astfel încât să pot sincroniza contactele și calendarele mele cu dispozitivul și sunt bine să plec.

De asemenea, citiți: Primul dispozitiv BlackBerry OS 6 - glisorul Torch 9800

Între BlackBerry și PlayBook, nevoile mele de telefonie mobilă și de divertisment sunt îndeplinite. Pentru voce și SMS, nu am nevoie de mai mult decât un dumbphone. Desigur, doresc să folosesc și un dumbphone ca telefon de zi cu zi, pentru a avea o imagine mai aprofundată asupra a ceea ce aproximativ 90% din abonații mobili nigerian utilizează în fiecare zi.

Înapoi la Kathy, totuși, mă întreb cât de bine și de cât timp se poate confrunta cu experiența mai limitată a unui dumbphone fără alt smarfon să-și revină. Stare de nervozitate? Facebook? WhatsApp? Fără activități multi-tasking, comutarea între aceste sarcini va fi un pic frustrant și, desigur, mai lent decât ceea ce este obișnuită. De asemenea, tastatura telefonică obișnuită mă va ucide imediat. Orice telefon cu funcții pe care îl folosesc trebuie să aibă o tastatură hardware QWERTY. De aceea mă uit la Asha 302.

Din diferite motive, și din diferite perspective, atât Kathleen, cât și cu mine spunem: "Dumbledorele trăiesc"!

Tu ce mai faci? V-ați arunca telefonul smartphone pentru un telefon în orice situație?

Recomandat
Lasă Un Comentariu