Principal » general » LonelyCatGames (LCG) Xplorer - exploratorul de fișiere Titanic Symbian

LonelyCatGames (LCG) Xplorer - exploratorul de fișiere Titanic Symbian

general : LonelyCatGames (LCG) Xplorer - exploratorul de fișiere Titanic Symbian

De regulă, de obicei, nu asociem produse "gratuite" cu performanțe "de vârf". Există, desigur, excepții, în special aplicații cu sursă deschisă, cum ar fi OpenOffice - un înlocuitor capabil de MicroSoft Office Suite.

Cu toate acestea, din când în când, vă întâlniți într-o aplicație care vă face atât de bine să vă întrebați "cum se face că acest lucru este gratuit?". Ce trebuie să câștige Autorii?

O astfel de aplicație mobilă este Youlu Address Book (pur și simplu cel mai bun manager de contacte disponibil pentru telefoane mobile - www.mobility.com.ng/forums/topic/youlu-address-book)

O altă aplicație mobilă extrem de utilă este Xplorer. Acesta este un fișier extraordinar de explorator pentru telefoanele Symbian. Aici este o aplicație care este actualizată în mod regulat și continuă să devină progresiv mai bună. Cea mai recentă versiune pe care o scriu este versiunea 1.52.

În această epocă de stocare progresivă mai mare pe telefonul mobil, avem tendința de a umple dispozitivele noastre cu mii de fișiere. Prin urmare, avem nevoie de o aplicație capabilă de a "explora" și de a manipula aceste numeroase fișiere. Introduceți LCG Explorer. E mult mai mult decât să "explorați" fișierele.

Dacă dețineți un telefon Symbian, doriți să acordați acestui program o rotire. Există, desigur, alte aplicații concurente / similare, cum ar fi Y-Browser. Dar caracteristica pentru caracteristica, LCG XPlorer pare a fi cea mai versatilă și ușor de folosit.

După cum se așteaptă de la orice explorator de fișiere, puteți copia, muta, redenumi și șterge și efectua operațiile obișnuite ale fișierelor. În cazul în care are sens, operațiile pot fi efectuate pe mai multe fișiere simultan. Puteți crea dosare. Puteți explora fișierele de sistem.

În plus, puteți trimite fișiere prin bluetooth, puteți gestiona arhive (crea, extrage) în formate mai comune, cum ar fi .zip.

De asemenea, citiți: A se vedea noile caracteristici minunate pe care compania WhatsApp vi le aduce în curând

Programul prevede, de asemenea, manipularea oricărui fișier recepționat prin transferul bluetooth. Puteți muta acel fișier într-un alt dosar. Nu puteți face acest lucru cu managerul de fișiere Symbian încorporat.

Acest fișier "explorer" vă permite să schimbați "atributele" fișierelor (la - ascunse, de sistem sau numai pentru rețete), să definiți comenzi rapide la dosarele accesate frecvent și să oferiți informații despre dispozitivul dvs., precum și un fișier spefified.

Doriți să vizualizați rapid un document Microsoft Office Word? Sunteți în noroc! Este mai rapid decât deschiderea aplicației Office Office. Se găsește editarea unui fișier text, este prevăzut și un vizualizator hexazecimal.

Dacă vă concentrați asupra unui anumit fișier, LCG XPlorer este suficient de inteligent pentru a îl recunoaște și pentru a sugera pașii corespunzători. De exemplu, evidențierea unui fișier audio sau video face ca controalele Xplorer să afișeze acest fișier cu playerul audio / video încorporat.

În legătură cu aceasta, puteți asocia, de asemenea, anumite extensii de fișiere cu aplicații specifice. De exemplu, când faceți clic pe un fișier cu extensia ".jpg /", este posibil ca fișierul respectiv să fie deschis de o anumită aplicație.

Se acceptă căutarea unui anumit fișier (sau a unei game de fișiere - prin intermediul caracterelor) (atât pe memoria telefonului, cât și pe cartela de memorie)

După cum am spus la începutul acestei scrieri, programul este "gratuit" pentru utilizare. Cu toate acestea, există un "ecran de nag" pe care trebuie să-l îndurați. Dacă, totuși, doriți să sprijiniți dezvoltarea ulterioară a aplicației (și să eliminați ecranul inițial de pornire la pornire), îl puteți cumpăra.

Comparând Explorer-ul Symbian Fișiere încorporat cu LCG XPlorer este ca și cum ai compara "somn" și "moarte". LCG Xplorer este cu mult înainte.

Citiți și: Acum puteți descărca clipuri video pe Opera Mini

Dați acestui program o fotografie (descărcați de pe www.lonelycatgames.com)

Recomandat
Lasă Un Comentariu